Sin HARMONIKAŠA koji je otkrio Cecu konobariše kod Bodiroge: Radi kao BARMEN kod slavnog košarkaša

Mirko Kordić ponosan je na svoj podmladak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/mirkokordic_official

Sin jednog od najpoznatijih harmonikaša na prostorima bivše Jugoslavije Mirka Kordića trenutno radi u jednom ugostiteljskom objektu na Vračaru, koji je u vlasništvu proslavljenog košarkaša Dejana Bodiroge

Naime, Mirko je radio godinama i zarađivao dosta novca, ali to ne znači da ne živi kao sav normalan svet, posebno njegovi naslednici. Kodićev sin Aleksandar, kojeg je dobio u prvom braku, zaposlen je kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge, piše Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan”,  priznao je Kodić.

Inače, harmonikaš se tri puta ženio. Pored Aleksandra, iz prethodnih brakova ima i sina Vladimira, a s poslednjom suprugom Silvijom ima ćerku Rebeku. U jednom od intervjua Mirko je naglasio da je presrećan zbog svoje porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirko Kodic (@mirkokodic_official)

“Nema me po medijima, ali nijedno veselje u Evropi i dalje ne može da prođe bez mene. A ja sam istovremeno srećan i nesrećan. Srećan zbog divne porodice koju imam, a nesrećan zbog toga na šta je spao ovaj posao i svega što se dogodilo sa srpskom muzikom. Žalim za vremenom kada se dobro znalo šta je folk, a šta su pop i rok”, istakao je on pre nekoliko godina.

Mirko je najpoznatiji po tome što je otkrio Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je danas u samom vrhu muzičke scene.

PUKLA BRUKA! Harmonikaš javno PRIZNAO da je imao AFERU sa Zlatom Petrović! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar