NIJE PREĆUTAO NIŠTA

Gagi OCINKARIO brata Đoleta: Ispričao kakav je kada mu traži NOVAC, a jednu stvar mu nikako nije dozvolio

Gagi o bratu iskrenije, nego ikad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Kontra sou

Poznati denser i frontmen grupe “Đogani” Đole Đogani sa suprugom Vesnom gostovao je u emisiji “Kontra šou” u kojoj je o svom bratu pričao denser Gagi Đogani.

“Ja sam imao ideje da stvaram, da krenem samostalnu karijeru, smatrao je da to nije dobro za mene, a ja sam uradio drugačije po svom osećaju i nisam pogrešio. Rekao sam mu: ‘Brate, moja grupa se zove Funky G, moja devojka je tu, je l’ mogu ja da se zovem Đogani Funky G’, on kaže: ‘Ne može, ja sam Đogani, ti si Funky G’. Ja sam tu nešto bio tvrdoglav i ljut, on je bio u pravu, ali me pustio, video je da sam flipnuo, pa mi je rekao: ‘Ne možeš Đogani, ja sam Đogani, naše prezime je Đogani, ali ti ne možeš da koristiš to'”, rekao je Gagi i nastavio:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Đole je uvek tu, kad se nešto desi. Moram sad da kažem javno, on je malo čudan po pitanju tog pomaganja. Mora da se zna tačno zašto ti pomaže. Ne možeš da mu dođeš i kažeš: ‘Treba mi 2000 evra’, mora da mu se kaže, on posluša, ne daje ti odmah odgovor, nego: ‘Čućemo se'”, rekao je Gagi u pomenutoj emisiji.

Foto: E-stock/ e-stock agency

Gagi je potom istakao šta najviše ceni, a šta zamera Đoletu.

Đole Đogani pred celom nacijom izneo DETALJE iz spavaće sobe: Vesna htela da PROPADNE u zemlju

“Disciplinovan je, dobar u svom poslu, porodičan je i ume sa parama. Ne treba da priča o nekim izvođačima, o Baki Prasetu i MC Stojanu, ja to ne bih nikad uradio, to je nešto jače od njega, on ima potrebu da iznese to u javnost. Ne treba to da radi”, zaključio je Gagi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar