Elegantno, ali i za SVAKI dan: Jedna haljina, a 7 odevnih kombinacija kojih se ne biste ni SETILI (VIDEO)

Budite uvek u trendu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Tik-Tok/the.navarose

Možda vam ovo nikad nije palo na pamet, ali jednu haljinu možete nositi na više načina, samo ako upotrebite malo više mašte.

To je odlična stvar jer ne moramo da trošimo previše novca za različite odevne kombinacije, a opet ćemo uvek izgledati jedinstveno i privlačno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna devojka sa TikToka je pokazala kako da na jednostavan način kombinujete usku crnu haljinu sa drugim odevnim predmetima, a da uvek budete u trendu.

Prva kombinacija je haljina sa crnom kožnom jaknom i čizmicama na petu. Ovo je dobra kombinacija ako je proleće, kada je jutro još uvek prohladno, a kasnije tokom dana možete skinuti jaknicu i ostati u haljini.

Druga kombinacija u kojoj ne možete da ostanete neprimećeni je crna haljina sa belim kaišem i kardiganom. Ako se odlučujete za ovu opciju, odaberite obuću na petu jer će vam izdužiti noge, pa će vam i kardigan mnogo lepše stajati nego u ravnoj obući.

Foto: Printscreen/TikTok/the.navarose

Ako varirate između sportskog i elegantnog tipa osobe, za vas je možda najbolja treća kombinacija. Nju čine spoj haljine i duksa koji će doći do vaših kukova. Naravno, bitno je da budu u istoj boji kako bi se lepo uklopili.

Ukoliko se spremate za izlazak, na usku crnu haljinu možete dodati korset koji će dodatno istaći vašu liniju. Na to obucite bundu u istoj boji i spremni ste za provod.

Kombinacija koju možete da nosite i tokom dana, ali i za izlaske, predstavlja spoj haljine i košulje. Jednostavno obucite košulju i zavežite njene krajeve, bez zakopčavanja iste. Ako želite da dodate još malo elegantnog stila na celokupni izgled, otkrijte jedno rame.

Ako vas zanima svih sedam kombinacija i kako one tačno izgledaju, pogledajte video.

@the.navarose

I ended up turning them all edgy but o well here u go ? #fyp #foryou #tiktokfashion #style #mystyle #fashion #poweryourstyle @style

♬ I Like Him – Princess Nokia



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar