“Mokri snovi” navijača Zvezde: Ako se ovi transferi obistine, crveno-beli bi imali pravi “drim tim”

Kako ovo lepo izgleda...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport / Pedja Milosavljevic

Crveno-beli snovi postaju java!

Eksplozija na Marakani, u vidu dva Aleksandra – Dragovića i Prijovića, pomerila je granice snova „delija“!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zvezda je našla svoje mesto na mapi Evrope, a u slučaju dolaska Dragovića i Prijovića četa Dejana Stankovića bi mogla da napravi korak dalje! Sa Dragovićem je napravljen usmeni dogovor, o Prijoviću se šuška sve više i više od kada je stigao u Beograd, a navijači već uveliko nagađaju ko bi još mogao da predvodi tim u pohodu na novu Ligu šampiona.

„Jedinica“ rezervisana, bekovi diskutabilni

Jedno je sigurno – Zvezdu će i u narednom evropskom ciklusu čuvati “ministar odbrane” Milan Borjan. O kapitenu ne treba trošiti reči i „delije“ mogu da budu mirne kada je on na golu. Tandem centralnih defanzivaca trebalo bi da čine Dragović i Milunović, a najveći problem predstavljali bi spoljni igrači. Rodić i Gobeljić pokazali su da nemaju kvalitet za evropske utakmice i na ovim pozicijama moralo bi da se razmišlja o pojačanjima. Veći požar je na levoj strani, pošto se desno Milan Gajić istakao kao korektno rešenje.

Foto: Tanjug/AP Photo/Olivier Matthys

Gde ima dima, ima i vatre

I dalje je sve na snovima, ali u kuloarskim pričama mogu se čuti dva imena koja bi svakog navijača Zvezde dovela u stanje ekstaze. Dva Aleksandra na pragu su Marakane, a dvojica Nemanja u mislima navijača. To su Radoja, defanzivni vezni Levantea i Radonjić, spoljni ofanzivni igrač koji je na pozajmici iz Marseja u Herti. Radoja se već nekoliko puta nalazio na meti Zvezde, dok će Radonjić i sledeće sezone vrlo verovatno na pozajmicu, a možda nova stanica bude mesto gde je oživeo karijeru. Ako se vodimo floskulom gde ima dima, ima i vatre, ovaj tandem deluje više nego zanimljivo. Pored njih tu su i Sanogo, Ivanić i srbobranski „magiko“ Aleksandar Katai! Šansu bi čekali i Kanga, sa kojim se zbog “lude” glave nikad ne zna, ali i Falko i Ben. U samom špicu Prijović, a sa klupe Falčineli čiji ugovor čelni ljudi Zvezde žele da otkupe od Bolonje. Čini se više nego dovoljno Dejanu Stankoviću za još jedan lep evropski san, a možda i korak dalje nego prošlih godina.

Golman:

Milan Borjan

Godine: 33

Vrednost 2 miliona

Desni bek – ?

Centralni defanzivci:

Aleksandar Dragović

Godine: 30

Vrednost 5 miliona

Nemanja Milunović

Godine: 31

Vrednost 1,3 miliona

Levi bek – ?

Defanzivni vezni:

Nemanja Radoja

Godine: 28

Vrednost 3 miliona

Seku Sanogo

Godine: 31

Vrednost 2 miliona

Levi vezni:

Nemanja Radonjić

Godine: 25

Vrednost 4,5 miliona

Desni vezni:

Mirko Ivanić

Godine: 27

Vrednost 3 miliona

Ofanzivni vezni:

Aleksandar Katai

Godine: 30

Vrednost 3 miliona

Napadač:

Aleksandar Prijović

Godine: 31

Vrednost 1,2 miliona

O ovoj, kao i o mnogim drugim temama iz sportskog, političkog, džetset i ekonomskog sveta čitajte u vikend štampanom izdanju Objektiva.

Piše: Žarko Sokić

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar