Voditeljku Anastasiju pred sinom u vozu pretukao manijak: Pokušao i da je siluje, a onda se dogodio OBRT

Noć koja joj se doživotno urezala u sećanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/AnastasiaLugovaya/Newsflash

Anastasija Lugovaja, popularna voditeljka na ukrajinskom kanalu Inter, preživela je pravi horor kada je manijak pokušao da je siluje pred detetom u vozu.

Anastasija je tom prilikom pretučena, a zahvaljujući kondukteru preživela je tu noć u vozu. Manijaka Vitalija Rucka je kazna stigla prošle nedelje kada je pod “nerazjašnjenim okolnostima” preminuo u zatvoru.

Anastasija se 1. avgusta 2020. godine vraćala iz Marijupolja za Kijev u spavaćim kolima kada je u kupe ušao čovek sa majicom i bermudama na sebi. Voditeljka mu je rekla da tu ima mesta samo za sina i nju, međutim tvrdoglavi muškarac rekao je da je slobodan još jedan krevet i legao je kod njih.

Kada mu se Anastasija suprotstavila počeo je da je šamara pred detetom.

“Sin je ležao skroz gore na krevetu i počeo je da plače i vrišti. Manijak me je šutirao po butinama i lupao mi je šamare. Kada je sin sišao dole da me odbrani, gurnuo ga je. Tu sam poletela na njega, pa me je udario pesnicom u lice dva puta. Pala sam. Onda je počeo da skida bermude i gura me na krevet. Sin je izleteo napolje na hodnik i vrištao da mu neko tuče majku. Niko iz susednih kupea nije hteo da izađe i pomogne! Na svu sreću pojavio se kondukter koji je tog Vitalija izbacio napolje u drugi deo hodnika”, opisala je slučaj voditeljka.

Potom je kondukter pokušao da joj pomogne, ali više od saosećanja nije mogla da dobije a do Kijeva je voz putovao još tri sata.

Vitalij Rucko želeo je po svaku cenu da siluje Anastasiju, Foto: Newsflash/DailyStar printscreen

“Tri najduža sata u mom životu. Molila sam, preklinjala konduktera da ostane pred našim vratima samo da se ludak ne vrati. Par puta je pokušao da se probije, a onda sam čula konduktera kako zove policiju. Tu je manijak nestao iz našeg vagona. Kad sam ujutro izašla iz voza, čula sam da je uhapšen”, rekla je Anastasija koja je na društvenim mrežama objavila užasne slike mučenja.

Sinu je bio posle ovog slučaja potreban psiholog i nekoliko meseci oporavljao se od šoka, a onda je saznala od kolega da je Vitalij Rucko umro u zatvoru.

“Ne želim ni da razmišljam šta mu se desilo. Važno mi je samo da više nije živ. Koliko puta sam i kući uveče gledala kroz prozor da vidim da li je možda u međuvremenu izašao iz zatvora i sada nas opet traži”, napisala je voditeljka na Instagramu.

Užas! Zabranili mu da bije svoju devojku, pa iz besa pretukao nasmrt lepu komšinicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar