Kija Kockar otkrila da NAPUŠTA Srbiju, a onda je potkačila bivšeg: Zaboravila sam na BRAK sa Slobodanom!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Pevačica i pobednica “Zadruge 1” Kristina Kija Kockar otkrila je da planira da se odseli iz Srbije. Priznala je i da bi rodila dete i ukoliko ne nađe muža, a na propali brak sa Slobodanom Radanovićem je zaboravila.

Na pitanje da li bi prodala stan ukoliko potraje kriza na estradi uzrokovana pandemijom korone rekla je:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne. Zašto bih to uradila? Uostalom, imam diplomu i iskustvo u svojoj struci. Čak i onaj manji ne nameravam da izdajem. Ja sam skromna devojka i ne trošim na gluposti. Za nekoliko godina želim da se odselim u inostranstvo, kao što sam ceo život želela”.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

Kija je priznala i da bi se ostvarila kao majka i van braka.

“Da, ali ja sam još mlada. Imam 31 godinu i imam vremena za još pet brakova pre nego što se odlučim za tako nešto. Ali inače ne moram više nikad da se udam što se mene tiče, pogotovo ne zato što se to očekuje. Ja živim za sebe i ne moram nikome ništa da dokazujem. Možda se više i ne udam i ne opterećujem se time. Važno mi je da dobijem dete iz ljubavi. Decu”, naglasila je, a na pitanje koliko je pandemija uticala na njene finansije kaže:

KIJA KOCKAR ZA OBJEKTIV: Nadam se da će moj život posle pandemije biti malo spektakularniji!

“To svi pitaju već godinu dana i odgovor je isti: ja sam skromna i pametna sa novcem. Naravno da bih imala više novca na raspolaganju da se radi, ali ne stresiram se, jer sam navikla i na imati i na nemati. To je život”.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Kija Kockar se osvrnula i na brak sa pevačem Slobom Radanovićem.

“Na početku mi je bilo jako krivo i teško jer naravno svako misli da je to za ceo život. Međutim, ne razmišljam tako sada. Uverila sam se da je to bila moja najbolja odluka. Iskreno, sve se manje i sećam tog braka. Niko o tome ne priča u mojoj okolini, eto, vi novinari me podsetite”, rekla je Kija za “Blic”.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar