Kija Kockar o PRIVATNOM životu: I TRUDNOĆA može da se sakrije!

Pevačica zablistala na reviji Mirne Nađ

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Antonio Ahel

Kija Kockar prošetala je pistom na reviji haljina i donjeg veša kreatorke Mirne Nađ. U reviji su učestvovale mnoge lepe devojke, a najviše pažnje privukle su Kija, Mirna i Marija Egelja, koje su se zajedno prošetale u svilenim haljinama i tako zatvorile reviju.

Kija Kockar je tim povodom na otvaranju revije nosila kratku crnu haljinu, dok se na kraju pojavila u dugačkoj beloj haljini, koja je mnoge podsetila na venčanicu. Tim povodom je za štampano izdanje Objektiva podelila detalje svog života i otkrila koliko je teško da privatno ostane privatno.

Kija Kockar o odnosu sa Anabelom i Lunom: Ja sam poslala OPOMENU pred TUŽBU…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Srećna sam i veoma zadovoljna svojim privatnim životom, samo ću to reći. Sve je kako treba da bude”, rekla je Kija, a zatim progovorila i o trudnoći, koju je svake prethodne godine priželjkivala, a sada je rekla da joj to nije prva na listi želja.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Milovanovic

“Nimalo nije teško da se sakrije privatan zivot. Ako imaš pravu osobu pored sebe, mozeš sve da sakriješ i da budete srećni. Jedna devojka je čak trudnoću sakrila, moram da je pitam kako je to uspela. Nisam trudna, da ne posumnjate. Ako mi se desi trudnoća, super, biću srećna i nikako neću bežati od toga”, rekla je pevačica za Objektiv.

Foto: Objektiv.rs

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar