Mladić iz Studenjaka našao PRAMEN ženske kose na terasi: Kad je ugledao jedno SLOVO, sve je pošlo po zlu

On je poprilično užasnut ispričao svojim drugovima šta ga je snašlo i istakao tom prilikom svoju zabrinutost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Vlaška magija spada u jedno od najegzotičnijih i najintrigantnijih pitanja kulturnog nasleđa Istočne Srbije. Magija kod Vlaha ima razne oblike i različite načine primene. Tekstovi variraju od sela do sela, ali suština je uvek ista, delovanje na sam tok ljudskog života.

Mnogi ljudi ne veruju da bilo kakav vid crne magije postoji,  ali jedan mladić je osetio, kako kaže, na svojoj koži. On je 2017. podelio svoju traumatičnu ispovest, a njegovo isksutvo vam prenosimo u celosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, mladić je pronašao pramen ženske kose na terasi stana u kome živi, dok je ispod njegovog jastuka stajao papirić sa slovom “S”. Iako se nije uplašio u prvom trenutku, strah se javio kada je u svojoj torbi zatekao crveni papir vezan crvenim koncem, a u nutra su bil dva pera, crno i belo, kao i nacrtan pentagram.

– Pramen kose i papirić sa slovom sam odmah spalio. Međutim, dok sam ih palio, posekao sam se na upaljač i krv je kanula na kosu. Baš tog dana kada sam našao te predmete, raskinuo sam vezu sa jednom devojkom. Pomislio sam da je to možda povezano – rekao je I. K tada i dodao da mu prijatelji nisu verovali dok im nije pokazao, ali još uvek ni sam ne može da poveruje šta mu se dogodilo:

– Moji prijatelji sa kojima živim u Studentskom domu nisu verovali dok im nisam pokazao. Svi su bili tu kada sam palio papir i videli su da sam se posekao. Čovek misli da živimo u civilizovanom društvu, a onda nađe ovako nešto. Nimalo prijatan osećaj, verujte mi. Umesto da spremam ispite, razmišljam kako da skinem crnu magiju. To je suludo – završio je on svoju ispovest.

Verovali da se mažu krvlju, pa vade DEČJA SRCA: Srbi su se ovih žena posebno plašili 



Izvor: Kurir, Svet Plus

Komentari (1)

  1. Decko, ti verovatno nisi zagrejan za učenje pa ćeš sve da pripišeš crnoj magiji. Bolje misli o ispitima da ne koštaš roditelje duplo više

    Odgovori

Ostavite komentar