Englezi su spasili fudbal: Fatalan udarac, svi klubovi sa “ostrva” odustali od evropske Superlige

Prisustvovali smo najluđih 48 sati u istoriji fudbala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Fudbal je živ, a Englezi su večerašnji heroji! Mesto kolevke fudbala izrodilo je junake koji su sačuvali fudbal i vratili ga navijačima.

Pristalice Čelsija su prve “isprovocirale” rekaciju svog kluba, koji je rešio da kaže “ne” Superligi, da bi ubrzo nakon toga stigla zvanična objava Mančester Sitija da je podneo zahtev za istupanje iz pomenute lige bogatih klubova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nedugo nakon toga su fudbaleri Liverpula okačili na svoje profile zajednički stav u kom poručuju da ne žele Superligu, a vrhunac svega je da su svi klubovi iz Engleske odustali od Superlige, preneo je italijanski “Skaj”.

Poslednja informacija koja i dalje nije dobila zvaničnu potvrdu glasi: Čelsi, Mančester junajted, Liverpul, Arsenal i Totenhem odlučili su da neće učestvovati u evropskoj Superligi.

“Pozdravljamo odluku engleskih timova o Superligi. Superliga je zapretila čitavom fudbalskom svetu i fudbalskoj piramidi. Engleski fudbal građen je na tome da svaki klub dobije šansu i protiv smo zatvorene lige. Ponosni smo na našu istoriju. Umesto da nas zavadi, formiranje Superlige nas je na kraju spojilo i ujedinilo. Zahvaljujemo i ljubiteljima fudbala, koji su digli glas. Zahvaljujemo se i premijeru, ministarstvu sporta i ostalima koji su ustali protiv Superlige”, navodi se u saopštenju Fudbalska Asocijacija Engleske.

Totalni haos ispred stadiona: Čelsi odustao od Superlige, legenda izašla pred navijače! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar