I danas se ludo vole! Bekam otkrio kako se zaljubio u Viktoriju (FOTO)

Romantično upoznavanje!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:ScreenShot YouTube

Da se Dejvid i Viktorija Bekam ludo vole uprkos stalnim glasinama da se razvode, potvrdila je pre nekoliko dana bivša „spajsica“ podelivši na Instagramu snimak kako se njih dvoje grle i ljube. A odgovor na ovo, kao krunski dokaz ljubavi, dao je fudbaler i otkrio da i dalje čuva voznu kartu na kojoj mu je ona napisala broj telefona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Kisses from Paris ?? x We love u @mrkimjones good luck!! @dior #DiorWinter20 x VB ? @brooklynbeckham

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана

Popularni par u braku je više od 20 godina, mada im mnogi nisu predviđali da će dugo trajati. Dejvid je nedavno gostovao u emisiji kod Džimija Felona i otkrio da i dalje čuva prvu uspomenu na poznanstvo s Viktorijom.

– Još čuvam voznu kartu na kojoj je Viktorija napisala svoj broj telefona. U to vreme ja sam tek počinjao da budem standardan u timu Mančester junajteda, a one su bile već etablirane, svi su znali za grupu Spajs grls. Ona je došla na jednu utakmicu zajedno s koleginicom iz grupe Mel Si 1997. godine. Posle utakmice ostale su u klupskom restoranu, popile po piće, dva. Pomislio sam: „Što da ne iskoristim priliku?“ I tako sam joj prišao – rekao je Bekam. Pričali su, dodaje, sat vremena, a ona je zakasnila na voz.

– Napisala je svoj broj telefona na voznoj karti. I danas je čuvam.

Bekam kaže da su svi igrači Mančestera imali svoju omiljenu „spajsicu“ u ono vreme.

Upitan da li je Viktorija bila njegova omiljena, Bekam se nasmejao i odgovorio:

– Očigledno! Da nije, bilo bi malo čudno, zar ne?

Podsetimo, Dejvid i Viktorija počeli su da se zabavljaju 1997. godine, a zaljubljeni fudbaler nije dugo čekao da je zaprosi. Venčali su se 1999. godine, a plod njihove ljubavi je četvoro dece – tri sina i ćerka. Pre 16 godina Bekam je imao aferu sa izvesnom Rebekom Los dok je igrao u Španiji, ali par je uspeo da prevaziđe bračnu krizu.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar