Verovatno ste čuli za toplu jogu, ali da li ste čuli za pivo jogu?

BeerYoga je nova vrsta joge uz koju se pije pivo. Ova vrsta joge kombinuje trening i zadovoljstvo, opušta telo i uklanja stres

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube

Jogu verovatno ne treba posebno predstavljati. To je neka vrsta gimnastike za telo i um, potiče iz Indije i praktikuje se u celom svetu.

Međutim, neko je došao na ideju da kombinuje jogu sa alkoholom. Pivo joga je prvi metod joga vežbi, tokom koje se ispija boca piva! Ovo nije šala – instruktori kažu da se zahvaljujući pivu telo bolje opušta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ??????? ?????? ॐ (@yogawithleti) дана

Prakticiraju se asane – fizičke vežbe za poboljšavanje zdravlja, vitalnosti, koncentracije i za postizanje unutrašnjeg mira i zadovoljstva. Asana koje se izvode, među ostalim uključuju “pozdrav suncu uz pivo” i balansiranje boce piva na glavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stu J Larsen (@stular) дана

Mnoge vežbe se izvode u paru. Zagovornici ove kontroverzne metode objašnjavaju da im pivo daje hrabrost, opušta i automatski poboljšava raspoloženje. Ovo je odlična terapija za stres!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели good company yoga (@goodcompanyyoga) дана

Osnivači škole pivo joge prvi put su videli ovu vrstu vežbanja na festivalu “Burning Man”. Ovaj trend je već ovladao u Berlinu i polako se razvija u ostalim zemljama, gde je ova joga dobila masu pristalica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели β (@souliftyogini) дана

“Pivo joga je zabavna, ali ne i glupa šala. Kombinovali smo filozofiju joge sa zadovoljstvom kako bi ljudi postigli najbolje rezultate u otvaranju tela i uma. Potrebno je da budete stariji od 16 godina da biste prisustvovali našem treningu”, kaže, sertifikovani instruktor joge.

Šta mislite o ovoj ideji?

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Grazia

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar