Nakon što je završio u BOLNICI, Taki progovorio o Maji i Janjušu: Ja neću više NEĆU da joj stajem na put

Otkrio i da li se čuo sa Janjuševom porodicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Radomir Marinković Taki, otac zadrugarke Maje Marinković završio je u bolnici nakon okršaja njegove ćerke i Aleksandre Nikolić koji se dogodio u rijalitiju.

On je sada u emisiji “Premijera – Vikend specijal” otkrio šta misli o svemu što se događa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Juče mi je pao pritisak kada je izbila ona tuča, uzbudio sam se i završio u jednoj privatnoj klinici. Mnogo sam oslabio”, rekao je Marinković na početku razgovora.

Taki hitno HOSPITALIZOVAN! Majinom ocu pozlilo zbog OVOG njenog postupka u Zadruzi (VIDEO)

Kako je rekao, ukoliko njegova ćerka želi da bude sa Markom Janjuševićem Janjušem, on im neće stajati na putu.

“Nije lako sa Majom, ali to je ona! Ona drži rijaliti, zaljubljena je u Janjuša, vidim, ali nemam milosti. Ako je to njena sreća, ja više neću da joj stajem na put, neka joj bude. Ako uspe da joj pruži uslove kao što je imala kod mene, ja neću da im stajem na put. Maja ima sve u životu, kuću, stan, kola, slobodu, poverenje od tate. Najviše joj je nedostajala mama u životu. Trudio sam se svim silama da je izvedem na pravi put”, dodao je Taki.

Foto: Printscreen/RTV Pink

“On ako želi Maju, nek se žrtvuje malo, ako hoćeš lepu i atraktivnu devojku, izvoli bato. Ionako je u rijalitiju preko njenih leđa. Ona je uvek dobrodošla u moju kuću, ali on ne. To su tolike ružne reči, tako jedan gospodin ne sme da se ponaša prema devojci! Ali ona je zaljubljena u njega. Međutim od toga nema ništa. Maja ga voli, ali ja ga ne volim”, iskreno je odgovorio on u emisiji.

Osvrnuo se i na glasine o Majinoj navodnoj trudnoći i gubotku bebe.

“To je čista glupost, ja bih prvi to znao. Raspitao sam se i kod bliskih drugarica, kažu da to nije istina”, ispričao je Majin otac.

Na kraju je otkrio i to da li se čuo sa Janjuševom porodicom.

“Janjuševoj bivšoj ženi i detetu želim sve najlepše, nisam se čuo ni sa kim. Ni njegovim najbližima nije lako sa njim”, zaključio je Taki u emisiji.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar