Komšije Zdravka Čolića OTKRILE kakav je on privatno: Malo ko bi ga u parku prepoznao, POVUČEN je

Ispričali detalje o pevaču i njegovoj porodici

Foto/Printscreen/Youtube

Pevač Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom živi u elitnom delu Beograda, a svoju privatnost oduvek se trudio da drži daleko od očiju javnosti.

Njegove komšije otkrile su da pevača povremeno viđaju na ulici ili u obližnjem parku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nevolje u raju: Zdravko Čolić progovorio o privatnom životu i supruzi ALEKSANDRI, pa ŠOKIRAO

“Zdravko je nekako uvek ostao skroman i prizeman, nikad se nije ponašao kao zvezda, već kao običan čovek, gospodin. Iz istog smo kraja, imam troje dece i često ih vodim na Košutnjak, u parkovima i na igralištu, i tu sam ga više puta srela sa ćerkicom Larom. Devojčica je vaspitana, vidi se da je lepo odgojena i da su se roditelji bavili njenim vaspitanjem, a Zdravko joj je baš posvećen. Deluje da uživa da je gleda dok trči, igra se i druži sa decom, ni ona nije bahata i ne ponaša se nadobudno kao što umeju deca imućnih ljudi”, rekla je jedna Zdravkova komšinica za Blic.

Zdravko Čolić upoznao je SVETSKOG muzičara koji mu je rekao: SVIĐA mi se tvoj glas, ali…

“Pravo da vam kažem, malo ko bi u parku i prepoznao Zdravka. Povučen je, stavi kačket ili kapu ukoliko je hladnije, i uopšte nije nametljiv. Drago mi je uvek da ga vidim. Podseća me na detinjstvo, odrastala sam na njegovoj muzici. Uvek je čuvao svoju privatnost, porodica mu se nikada nije provlačila po medijima, valjda nije hteo deci da nametne taj neki teret koji nosi njegova slava. Vidim da ga ljudi poštuju, uvek se obraduju kad ga prepoznaju, a on za svakog ima ljubaznu reč. Nije ni čudo što je sve ove godine ostao veličina. Živimo u susedstvu i evo ja nikada nisam čula da je neko rekao nešto ružno ili da mu je Čolin postupak zasmetao”, dodala je ona za pomenuti medij.

Zdravko Čolić je u braku 19 godina, ali ne poriče da je bilo FLERTA SA STRANE: Mnogi to neće da priznaju

Jedan pevačev sused rekao je i da je svima čast kada ih Čolić pozove u svoj dom.

“Vila mu je obezbeđena dobro, ima dve kapije, prostrano dvorištene, prava milina. Druži se sa nekolicicnom komšija, kažu da uživaju sa njim uz dobro vino u dvorištu koje mu je uvek sređeno, ima baštovane koji vode računa. Voli nekad i on sam da zasuče rukave, čak i džogira. Često i sa setom priča o uspomenama i odrastanju”, istakao je jedan Čolin komšija za Blic.

“Bolje od Zdravka poznajem njegovu suprugu Aleksandru, fina je i blaga žena, divna komšinica! Skladan su i lep par”, dodala je supruga pomenutog čoveka.

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar