Milena Radulović otvorila dušu o odlasku kod PSIHOLOGA, pa priznala: Jako često PLAČEM

Glumica nije skrivala kako se oseća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Domaća publika pratila je poslednjih meseci mučnu borbu glumice Milene Radulović, koja je javno istupila i priznala da je bila silovana od strane profesora glume Miroslava Mike Aleksića, protiv koga je podignuta i optužnica.

Ovih dana, mlada glumica suočava se sa mnogo lepšim temama, pa se trenutno pojavljuje u javnosti kako bi promovisala svoj novi, ruski film “Suprdeep” u kom Milena ima glavnu žensku ulogu, a čiju premijeru beogradska publika je imala prilike da vidi pre dva dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Hoću da se sada igramo sa jednom rečju. “Superdeep” u prevodu na srpski znači “super duboko”. Kada si ti morala da zađeš najdublje u sebe, šta si tamo pronašla?”, pitala je voditeljka Marija Kilibarda glumicu.

“Pronašla sam, kao da sam mala neka Milena, ne znam kako to da opišem, kao neko malo dete. Stalno puno pričam, pametujem nekad, analiziram. Ali ustvari, kada najdublje u sebe pogledaš, shvatiš da su to sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu”, rekla je Milena i nastavila:

“Sećam se, zato što sam bila kod psihologa, tačno sam tako videla sebe. Ona me pita: “Pa šta bi ste vi sad rekli sebi”. “Pa ja bih nešto nju sad zagrlila”. Trudim se, to je to iznutra, ustvari, koliko ima štitova u svakom trenutku.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 150 minuta (@150minuta)


“Našla si neke dobre naočare za sunce koje štite od suza”, konstatovala je Kilibarda, na šta je Milena odgovorila da je za nju smeh najbolji lek za teške trenutke.

“Smeh je uvek tu, kada je najtužnije, najviše se smejem. U svim tim teškim situacijama i kad nešto osvestiš pa ti bude još teže, ti si u nekom napadu histerije i smeha, pa te posle dočeka slučajno neka tuga”, rekla je glumica.

“Da li plačeš od lepote?”, pitala ju je Marija.

“Jako često plačem od lepote, možda i češće nego od nekih drugih emocija. Dok gledam filmove, slušam muziku. Dosta se na decu raznežim, na kučiće i mačiće slabo, ali na decu često. Sad će ispasti neki majčinski instinkt, ali nije”, rekla je Milena kroz smeh.

Milena Radulović je odrasla u domu poznate PEVAČICE: Folk zvezda otkrila POTRESNE detalje za Objektiv

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Aman ljudi na šta liči ova glumica!?! Ozbiljno!Figura u onoj haljini,prsti u onim sandalama..!!Pa ona zaista mora da se bori za pažnju!

    Odgovori

Ostavite komentar