Zvezda “napada” fudbalera po Terzićevom ukusu: Menadžeri kao osice krenuli na dečka koji obećava!

Videćemo da li će na kraju uspeti da ga privole na Marakanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Branislav Knežević je dečko koji obećava, igrač o kojem se više priča u poslednje vreme i budućnost srpskog fudbala. Mladi vezista je bio strelac na minulom meču sa Partizanom, a u razgovoru za Sport klub je otkrio da Crvena zvezda na sve moguće načine pokušava da ga privoli na Marakanu.

Knežević je objasnio kako su menadžeri zvali njegovog oca uoči duela sa Crvenom zvezdom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Menadžeri su, baš u danu kada je Mačva gostovala na našem najvećem stadionu, zvali mog oca i predlagali mu da pređem u Zvezdu. Pritom glavnu reč o svemu vodi Mačva?! Klub je prava adresa, od mene malo zavisi“, rekao je Knežević za Sport Klub i napomenuo da se Mačva pita.

Zvezdan Terzić nije krio da mu se Knežević izrazisto dopada i da bi baš voleo da pojača redove srpskog šampiona. Ipak, za sada nema konkretnih ponuda, a mladi fudbaler naporno radi i pokazuje svoj raskošni talenat.

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Protiv Partizana je mogao da bude veliki heroj, ali nije uspeo da se i drugi put upiše u strelce i na taj način, možda, zapečati sudbinu crno-belih.

“Da sam, kojim slučajem, kasnije pogodio za 2:0, a, bio sam blizu, pošto je Partizanova odbrana izbacila loptu za gol linije, ko zna da li bi se gosti izvukli do kraja utakmice. Šta ostaje posle 90 minuta? Jasno kao dan: u duelu sa srpskim velikanom upisao sam najdraži gol u dosadašnjoj karijeri

Odrastao na Severu sa “delijama”, izludeo Partizan, a sada se priča da je Borjanov naslednik (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar