Otac i majka pretukli nasmrt ćerku (5): Lagali o tragediji, ali su zaboravili ŠTA im je ostalo na stolu

Dete je preminulo u užasnim mukama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/doidam10

Petogodišnja devojčica Čen Ruilin iz Hong Konga izgladnjivana je, mučena i na kraju pretučena u kući u kojoj je živela sa ocem, maćehom i bakom. Devojčica je preminula od povreda u bolnici.

Devojčica je ni kriva ni dužna postala žrtva poremećenog odnosa oca i maćehe, ali i “hitlerovski” nastrojene bake koja je od njenog rođenja upražnjavala monstruozne načine vaspitanja dece.

Mala Čen ubijena je tako ju je prvo baka danima izgladnjivala kako bi je “čeličila za život”, da bi je potom otac i maćeha, onako neuhranjenu i slabu, dok je plakala i tražila da jede – pretukli.

Kada je policija došla, svo troje ljudi privedeni su na razgovor, ali su lansirali priču da je Čen preminula tako što se namerno bola makazama po telu. Rane jeste imala od makaza, samo što je nedužna devojčica bila žrtva, nikako mazohista.

Ono što policiji nikako nije bilo jasno je zašto je devojčica bila tako neuhranjena kada je porodica novčano sasvim solidno stajala. Tu je počela višednevna istraga, tokom koje je zaključeno da ju je baka mučila, a onda je otkriven jedan crtež koji je danima stajao u njenoj sobi na stočiću.

Otac devojčice prvi je propevao tvrdeći da ga je druga žena nahuškala na ubistvo, Foto: AsiaWire printscreen

Na crtežu su stajali roditelji devojčice držeći nešto poput palice i njom su udarali neko dete. Ispod je bila nacrtana krv, a Čen je napisala samo tri reči uz crtež: “Svi me tuku”.

To je bio signal za policiju da malo više istraži celu priču i jako brzo se prvi slomio otac devojčice koji je pao pod uticaj svoje majke i druge žene koja nije volela Čen.

Oca i maćehu sada čeka najverovatnije doživotna robija, dok je i baka deteta zbog svojih metoda vaspitanja i huškanja na njenu smrt pred višegodišnjom kaznom.

Užas! Zabranili mu da bije svoju devojku, pa iz besa pretukao nasmrt lepu komšinicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar