“Odveo me je na Košutnjak… JECALA sam od bola”: Jana otkrila kako joj je POZNATI PEVAČ uništio život

Ona je otkrila kako je sa svojim dečkom raskinula dugogodišnju vezu, a ono što joj je najteže palo jeste činjenica da je sama kriva za to

Foto: Stefano Carocci / Alamy / Alamy / Profimedia

Jana M. iz Beograda (28) podelila je sa nama svoju bolnu ispovest i prepričala nam jednu od neprijatnijih situacija koja joj se dogodila u životu, a njeno iskustvo vam prenosimo u celosti.

Naime, ova Beograđanka je otkrila kako je sa svojim dečkom raskinula dugogodišnju vezu, a ono što joj je najteže palo jeste činjenica da je sama kriva za to.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Marko i ja smo bili dugogodišnji partneri. Naše samo poznanstvo je počelo na originalan način. Sreli smo se na aerodromu a on je prišao i uzeo moju torbu, kada sam mu viknula da je to moj prtljag rekao je da samo želi da mi pomogne. Par meseci kasnije otišli smo na piće i tako je otpočela naša ljubavna priča – ispričala je ona i objasnila kako je došlo do ljubavnog horora:

– Jedan dan odlučio je da me odvede na Košutnjak u šetnju. Bilo je lepo vreme, vikend, oboje slobodni i bez obaveza, pa smo želeli da ga iskoristimo na najbolji mogući način. Šetali smo tako stazom i odjednom mi je zazvonio mobilni. Odmah me je nešto preseklo, jer, priznajem imala sam šta da krijem. On je odmah primetio da sam se uzbudila i pitao me je šta mi je, a ja sam istog trena okrenula telefon od njega i počela da se tresem. Ipak, uzeo je mobilni i video poziv od jednog poznatog pop pevača. Zagorčao mi je i uništio život. Nisam znala šta da mu objasnim, šta da slažem. Viđala sam se ponekad sa njim. Marko se samo pokupio i otišao, a ja sam ostala sama okružena zadovoljnim parovima sa decom. Godinama nam je bilo lepo, a tog dana sam jecala od bola – zaključila je ona, ali nije želela da nam otkrije ime dotičnog pevača.

Da li se vama desila neka slična situacija u životu? Pišite nam u komentarima.

Žena s juga Srbije ZADOVOLJAVA celo selo, a za to dobija nešto ČUDNO: “Ne mogu sve odjednom da ih primim” 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

Ostavi komentar

  1. Estrada je polusvet i ljudski šljam. To što je neko poznat i peva emotivne pesme o ljubavi i boli ne znači da je stvarno takav. Pogledajte da je većina oženjena izoperisanim glupačama koje nit su lepe nit imaju šta da ponude. I znaju da su s njima samo zbog love i slave. Nisam imala neprijatno iskustvo jer sam imala pameti.

    Odgovori
  2. Ja sam jutros u prodavnici kupio hleb, pavlaku i jogurt i kad sam doručkovao bilo mi je lepo, ali u jednom momentu je telefon zazvonio i nešto me preseklo pa sam morao na WC.

    Odgovori

Ostavite komentar