Košarka karijere Bogdana Bogdanovića: “Bela Mamba” nikad jača, dominacija protiv nesuđenog tima (VIDEO)

Bio je najbolji akter na utakmici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Konačno smo dobili pravog Bogdana Bogdanovića, košarkasa koji je sposoban da na svakom meču postigne dvadeset i kusur poena. Znali smo mi koliko je dobar, a sada se i cela Amerika uverila u moć “bele Mambe”. Srpski reprezentativac igra verovatno košarku karijere, što se videlo na meču njegove Atlante i Milvokija gde su Hoksi položili oružje pred kvalitetnijim timom 109:120, ali je Bogi svojom partijom ponovo oduševio.

Bogdanović je postigao 28 poena, zabeležio sedam asistencija i šest skokova za skoro 40 minuta koliko je proveo na parketu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Srbin je iz igre šutirao 10/20, a ovaj meč je bio poseban za Bogdana, pošto je Milvoki njegov nesuđeni tim, koji je bio na pragu da dovede bivšeg košarkaša Partizana u svoje redove, međutim, izbio je skandal, pa su Baksi morali da odustanu.

Kada je reč o samoj utakmici, Baksi su na krilima Holideja (23 poena), Lopeza (19 poena) i Adetokumba (15 poena) došli do pobede.

Bogdanović je ubedljivo bio najbolji akter duela, a ovo je mu osmi put na poslednjih 10 mečeva da je postigao 20+ poena.

Kod Hoksa dobar je još bio Hil sa 15, dok su Kapela i Erter imali po 16.

Evo šta se dešavalo kada su se kamere ugasile: Pojavio se snimak iz Pionira, Slovenci ogorčeni (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar