OBJEKTIV ISPOVEST

ŠOK ISPOVEST muškarca kojeg je žena tukla, a dete zapostavljala: Saša za Objektiv progovorio o PAKLU

Nije bilo nikakvih naznaka da će Ružica, koja je ranije radila kao vaspitačica, potpuno promeniti svoje ponašanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić

Saša Kovačević, tridesettrogodišnjak iz Koteža, odlučio je da posle dve godine maltretiranja u braku ispriča za Objektiv kroz kakav pakao su on i njegov maloletni sin prolazili. Maltretirala ih je, kako tvrdi, njegova supruga i dečakova majka Ružica.

Od Nove godine Saša živi u centru Koteža sa svojim dvogodišnjim sinom, a samo 150 metara dalje, maltene u istoj ulici, stanuje i njegova još zakonita supruga. On i Ružica su bili u braku dve godine, a isto toliko su se i pre toga poznavali. Veza je, iako je bila na daljinu, jer je ona bila na Kosmetu, funkcionisala normalno i, prema Sašinim rečima, nije bilo nikakvih naznaka da će Ružica, koja je ranije radila kao vaspitačica, potpuno promeniti svoje ponašanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

SVAĐE POČELE S RUŽIČINOM TRUDNOĆOM

– Venčali smo se u septembru 2018. godine, a manje od tri meseca kasnije dobili smo i prinovu, koju smo željno iščekivali. Naš odnos je počeo dramatično da se menja nagore nakon što je ona ostala u drugom stanju – priča Saša za Objektiv.

On kaže da je do šestog meseca Ružica živela u Orahovcu, na Kosovu i Metohiji, ali morala je da se preseli u Beograd jer je imala tešku trudnoću.

– Čudno se ponašala. Prilikom naših svađa znala je čak i da se udara rukom po stomaku. Posle porođaja se situacija dodatno pogoršala. Stalno me je napadala, prebacivala mi, kritikovala me… Bila je nepoverljiva prema mojim roditeljima. Jednostavno, stalno je u kući vladala tenzija.

GAĐALA ME PIKSLOM U GLAVU

Kako kaže Saša, u nekim situacijama mu je čak zabrinjavala da jede, iako je radio dva posla. Vremenom je došlo i do fizičkog sukoba.

– Gađala me je pepeljarom i počupala deo kose. Ja sam se branio kada me je gađala pikslom. Iščupala mi je kosu. To je nešto čega ne bih voleo nikada ni da se setim – očajan je Saša.

Ostatak ove priče pročitajte u sutrašnjem izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar