Supruga UHVATILA muža u krevetu sa našom PEVAČICOM: Čovek je došao kod mene, nije bilo za zezanje

Ovome se niko nije nadao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Electra.elite/Printscreen

Transrodna pevačica Elektra Elit poslednjih nekoliko meseci sve češće se pojavljuje u medijima. U nekoliko domaćih intervjua istakla je kako se pored pevanja bavi prostitucijom, te kako je “najstarijim zanatom” počela da se bavi zbog nemaštine.

Elektra je do sada šokirala iskrenim izjavama o svom poslu otkrivši koliko koštaju njene usluge, pokazala je prepiske sa klijentima, a ovoga puta je podelila jednu neprijatnu situaciju iz spavaće sobe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????? ????? ? (@electra.elite)


Naime, Elektra ne krije da se svega nagledala, ali ovoga pute je otkrila kako je izgledalo kada je supuga “nahvatala” svog muža dok je bio u krevetu sa njom.

“Čovek je došao kod mene, nije bilo za zezanje. Ona je upala u sobu, a ja, nema gde me nema, samo što ne visim na plafonu. Nemam ja čega da se plašim, taj lik je došao kod mene, ne ja kod nje kući. Bio je mnogo nemiran u sobi, a kada se ona pojavila, otišao je mnogo miran. Nije baš bila situacija za šalu, ali to je njihova stvar pa neka sami rešavaju. Najveći problem nastaje kada bračni par ima zajedničku karticu, pa mi plate u terminalu, jer nemaju keš”, objasnila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????? ????? ? (@electra.elite)

Elektra Elit, transrodna pevačica, POKAZALA PREPISKE sa klijentima: Bračni par tražio trojku, ovo je cena



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar