Ana Nikolić želi još jedno DETE: Raspitivala se o ZAMRZAVANJU jajnih ćelija, cena je ogromna

Pevačica želi da proširi porodicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Ana Nikolić sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, ima ćerku Taru, ali po svemu sudeći pevačica želi da joj podari još batu ili seku.

Naime, kako saznaje list “Kurir” Ana je posetila jednu prestižnu kliniku kako bi se raspitala o procesu krioprezervacije, odnosno zamrzavanja jajnih ćelija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otkako je postala majka, Ana se, kako i sama kaže, promenila iz korena. Ta uloga ju je omekšala, postala je brižljivija, a pazi i o svakom detalju kada je u pitanju njena naslednica koju je dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom.

Ana je priznala prijateljima da bi volela da u bliskoj budućnosti dobije još jedno dete jer joj majčinstvo prija, a želi i da devojčici podari brata ili sestru kako ne bi odrastala sama. Ipak, kako trenutno nije u emotivnoj vezi, nema mogućnost da želju ostvari, zbog čega se raspitivala o sve popularnijem procesu zamrzavanja jajnih ćelija.

Popularan metod

Na ovu odluku se u poslednjih nekoliko godina odlučuje sve više žena koje žele da odlože potomstvo, kako zbog karijere, tako i zbog drugih okolnosti, poput ne pronalaska adekvatnog partnera. Dobro je poznato da se s godinama plodnost smanjuje, pa je samim tim šansa za trudnoću manja, a krioprezervacija je jedan od izbora koji nudi da i u kasnijim godinama postanu majke.

Naime, jajne ćelije se zamrzavaju na temperaturi od minus 196 stepeni Celzijusa i skladište u specijalne kontejnere sa tečnim azotom, gde se čuvaju sve do momenta kada žena odluči da želi da rodi dete. Tada se koriste zaleđene jajne ćelije i kreće se u proces vantelesne oplodnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)


Iako pevačica još uvek nije donela definitivnu odluku, izvor blizak njoj kaže da je dosta čitala o tome na internetu, kako sam proces izgleda, iskustva parova. Ona je takođe i posetila jednu kliniku u prestonici koja se bavi time i konsultovala se sa stručnjakom. Ana je, kaže sagovornik, još uvek neodlučna kada je u pitanju krioprezervacija, ima neke nedoumice, posebno jer je već prešla 40. godinu, a ženama se preporučuje da to urade do 36. godine. Ipak, stručnjaci su joj rekli da imaju iskustva i sa ženama u petoj deceniji i da je proces vantelesne oplodnje bio uspešan, te da nema razloga za brigu jer nauka napreduje iz dana u dan.

Pristupačna cena

Inače, cena ove usluge zavisi od klinike, a u proseku se kreće od 1.500 do 2.500 evra po godini čuvanja zamrznutih jajnih ćelija.

Podsetimo, pevačica je prvo dete rodila 2017. godine, a iako se spekulisalo da ne želi više dece, nedavno je za Pink.rs izjavila da planira da proširi porodicu. Ana je tada pričala o svojoj ćerki i koliko vodi računa da je sve oko nje čisto, a potom rekla da sa drugim detetom neće biti takva.

“Ona se rodila malo ranije, prvo mi je dete, bila je tolika sterilnost, ona je za tri godine jednom bila bolesna, toliko je čuvam. U moju kuću se ulazi sa maskom i natikačama i pre kovida, retko ko nam dolazi i inače, a sad pet puta više. Sad, kad budem imala drugo dete sa nekim dečkom, neću biti tako sterilna”, rekla je Ana.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali se ona na broj poznat redakciji nije javljala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ana Nikolić podržala Milenu Radulović, ona joj odgovorila PSOVKOM! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar