2 godine nisam vodila ljubav s dečkom, bila sam očajna, a onda sam u njegovom telefonu pronašla SPISAK…

Posle tri godine veze saznala je bolnu istinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Bila je ubeđena da je pronašla čoveka svog života, a onda je seks “presušio” i jedna Engleskinja je na najgori način saznala šta njen dečko zaista misli o njoj.

“Ja imam 29, a on 32 godine i u vezi smo tri godine. Na početku je sve bilo fantastično. U krevetu je sve sevalo, bukvalno nismo mogli da se odvojimo jedno od drugog, ali pre dve godine, kada smo počeli da živimo zajedno, sve se iz korena promenilo”, priča ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kao da je neko iznenada sipao hladnu vodu na nas, nestalo je seksualne želje kod njega i on je koristio sve moguće izgovore da bi izbegao vođenje ljubavi”, priznaje devojka i nastavlja:

“Na početku sam to pravdala njegovim umorom i obavezama na poslu. Da sve bude još gore, on je sjajan u krevetu i definitivno zna kako da me zadovolji, i prvih godinu dana sam mislila da sam najsrećnija devojka na svetu”.

Foto: Oleksiy Maksymenko Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

“Kada god sam pokušala da iniciram seks, on je uvek imao spreman izgovor a na kraju je rekao da je izgubio seksualnu želju. Bila sam očajna, a posle izvesnog vremena mi je sve to postalo sumnjivo. Jednog dana sam pogledala zabeleške u njegovom mobilnom telefonu i umalo se nisam onesvestila kada sam pronašla pravi spisak…”, objašnjava Britanka.

Foto: Dmytro Sidelnikov / Alamy / Alamy / Profimedia

“To je bilo poput vođenja dnevnika, i on je pedantno zapisivao sve što ne voli kod mene – prvo je konstatovao da me ne voli, onda je napisao da ne želi više seks sa manom, ali da želi sa drugim ženama. Spisak se nastavljao: ne bi mogao da zamisli da bude zauvek sa mnom jer mrzi moje tetovaže, boju kose, haljine koje nosim, pa čak i oblik mojih nogu!”, navodi Engleskinja.

Foto: Freepik/alexvolot

“Logično, bila sam šokirana i ponižena. Ali to nije sve, on je konstatovao da pored svega toga ne vidi nijedan razlog da raskine sa mnom jer sam dobra osoba. Pa je dodao da bi najviše voleo da ga ja prevarim kako bih njemu olakšala odluku o raskidu”, iskrena je ona.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Htela sam da razgovaram sa njim jer nisam bila zadovoljna našim odnosom, ali sada se osećam praznom. Kao da sam protraćila dve godine sa njim, a to me mnogo ljuti. Što prosto nije raskinuo sa mnom”, zaključila je devojka.

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar