Pobedila rak, a posle 3 nedelje umrla od korone: Mužu na groblju prišao doktor i otkrio TAJNU iz bolnice

Precenila je svoju snagu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: John Careless/SWNS/dailyrecord.co.uk printscreen

Medicinska sestra Valeri Kerles iz Birmingema preminula je od posledica koronavirusa samo nekoliko nedelja pošto joj je doktor saopštio da je pobedila rak.

Valerija se poslednje dve godine hrabro borila sa rakom, verujući da uz podršku kolega doktora i supruga Džona može da preživi. Kako je na vreme otkrila dokle je on napredovao u njenom telu, terapije i lekovi učinili su svoje i ona je uspela.

Međutim, samo što se vratila na posao u bolnicu Good Hope u Birmingemu, izbila je epidemija koronavirusa. Uprkos tome što joj je doktor koji ju je lečio govorio da u takvom stanju njen organizam neće podneti zarazu, ona je još hrabrije nego pre dolazila na posao kako bi pomagala sugrađanima.

“Jednog popodneva, neke dve nedelje pošto je dobila potvrdu da je rak nestao, počela je da kašlje. Govorila je da je to verovatno od promene vremena, s obzirom na to da je temperatura naglo pala u gradu. Meni je to bilo sumnjivo. Govorio sam joj da ostane kući, nije slušala. Bila je u strahu da nema dovoljno ljudi na odeljenjima, da mora da se pomogne bolesnima. Nedelju dana kasnije je preminula”, rekao je suprug Džon Kerles za SWNS.

Doktor koji je lečio Valeriju na onkologiji došao je na sahranu i popričao je sa Džonom oko nje.

“Rekao mi je da nije video hrabriju ženu u životu od Val. Nijednom nije psihički pala tokom lečenja. Rekao je da mu je i molio da ne ide na posao kada je počela epidemija, ali nije ga slušala. Onda mi je otkrio šta su se dogovorili. Valerija je morala nekako da popusti na njegova moljakanja da ostaje kući, pa mu je obećala da će prvih mesec dana da pomaže mlađim koleginicama, pošto je već bila blizu penzije i bila je iskusnija od svih, a onda će se povući. Nažalost, tih mesec dana nije dočekala. I ona je potcenila koronavirus kao i mnogi oko nas”, rekao je suprug.

Bivša misica PREMINULA od korone: Dok se porodica spremala za sahranu, dogodio se neviđeno ČUDO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar