“Mrzim tu ŽENETINU iz dna duše, želim joj najgore”: Svekrva brutalno PRETILA snaji, razlog je šokantan

Ona se požalila na izbor partnerke svog sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Catchlight Visual Services / Alamy / Profimedia

Jedna anonimna ženska osoba podelila je svoju ispovest na sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoje priče, iskustva i traže savete.

Naime, ona se na internetu požalila na izbor partnerke svog sina i istakla da se uprkos njenoj nadi da će se njihova veza okončati, dogodilo nešto što ih je spojilo zauvek.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj sin od 27 godina se zaljubio i živi sa ženom 13 god starijom od sebe. Ona je bila udata i ima dete iz tog braka, a razvela se zbog mog sina. Pokušala sam da pričam s njom, pretila joj i nagovarala da ga ostavi ali oni su otišli u njen grad da žive tamo jer ona ima stan. Mislila sam da će je on na kraju ostaviti, sad čujem da je trudna nekoliko meseci i rodiće mu dete. Mrzim tu ženetinu iz dna duše i želim joj sve najgore, mlađa je od mene samo 8 godina, može majka da mu bude – napisala je ona i dodala:

– Sad nikad neće moći da se otkači od nje jer će imati dete koje ih vezuje. Muž mi je bolestan i pati za sinom, ali ne mogu da se pomirim sa njegovim izborom, ne mogu da vidim tu ženu koja je iskoristila moje dete, ko da je bilo teško zaljubiti se u mladog i lepog momka. Nikad neću imati mlađu snaju, sad je sve gotovo – zaključila je ona.

Sanja (29) otvorila dušu: “Spavala sam s HIRURGOM na Urgentnom dok me je dečko zabrinut čekao ISPRED” 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ja sam od mog supruga starija 10 godina. Imamo prelep brak već 18 godina i dvoje divne dece. Meni je to prvi i jedini brak. Mladolika sam i izgledala sam oduvek kao da sam mlađa od njega. Ova žena je zaslepljena svojom glupošću i verovatno i neće da vidi da joj je sin srećan. To je najtužnije za nju samu.

    Odgovori
  2. Gospodja znate li vi za onu "Ako ne mozes da je pobedis a ti je prihvati". Konacno ta zena koju mrzis nosi dete tvog sina.

    Odgovori

Ostavite komentar