Ana Korać saznala lošu vest u Dubaiju: Mora da ide u POLICIJU, upletena u veliku PREVARU

Baš se uznemirila zbog čitave priče!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/ana_korac

Starleta Ana Korać nedavno se vratila sa luksuznog odmora u Dubaiju, gde ju je sačekala ružna vest.

Naime, ona je saznala da će morati da ide u policiju na saslušanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nedavno je u policijskoj akciji Republike Srpske “Vektor”, uhapšeno devet osoba, za koje se sumnja da su preko društvenih mreža sa lažnih profila prevarili na stotine ljudi, navodeći ih da im šalju novac za navodno provereno klađenje i takozvane sigurne dojave, a Ana Korać je umešana u celu priču. Sumnjiva lica koja su se krila iza ovakvih profila brojnim javnim ličnostima davala su pozamašne sume novca da ih reklamiraju na društvenim mrežama, a među njima je i Koraćeva.

Foto: Printscreen/Instagram

“Anu je vest o hapšenju tih prevaranata dočekala u Dubaiju. Bila je u potpunom šoku kada je čula za to, i nije mogla da veruje u šta se uplela. Ona će morati na informativni razgovor kako bi objasnila ko je kontaktirao vezano za reklamu i koliko joj je para dato da reklamira njihove lažne dojave. Ona se baš uznemirila kada su joj javili tu vest”, priča izvor za “Star”.

Ana Korać okružena LUKSUZOM: Fotografijama u KUPAĆEM malo toga ostavila mašti (FOTO)

“Niti sam znala šta je to, niti ulazim u te kladionice. Moj posao su reklame i marketing, kako sam to uradila ja ne znam da li je ispravno ili nije, nisam ulazila u to niti sam proveravala ko su oni i šta su. Žao mi je što su ljudi prevareni, nisam znala da oni njima uplaćuju novac dok se sve ovo nije desilo”, rekla je starleta ranije.



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar