ŠOK! Ana Korać konačno otkrila razlog RASKIDA sa Davidom: Uplovio je u aferu sa njenom DRUGARICOM?!

Ani je drugarica poslala sve poruke i sve joj ispričala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ TvPink

Bivša učesnica Zadruge, starleta Ana Korać, pre nekoliko dana raskinula je vezu sa Davidom Dragojevićem sa kojim je istu i otpočela u pomenutom rijalitiju.

Ona je večeras u emsiji Ami Dži šou ukratko ispričala zašto je došlo do raskida.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića , da li bi pre pristala da se ne vidi više nikada sa svojom prijateljicom Sorajom ili Davidom, ona je imala spreman odgovor:

Foto: Printscreen/ TvPink

“Mi više stvarno nemam nikakav kontakt. Nemam ni slike sa njim. U poslednje vreme smo imali svađiće, zatim se desilo nešto zbog čega smo se posvađali. Seli smo kao odrasli ljudi da popričamo, i nakon jednog saznanja sam stavila tačku. On je uradio nešto što nije lepo… Dobila sam glasovne poruke, i obične koje je on razmenjivao sa mojom drugaricom. Ona mi je sve ispričala. Od tog trenutka sam prekinula svaki kontakt sa njim. Posle tolike ljubavi u koju su svi verovali i koju su svi gledali… Tako se glupo završilo, a lepo je počelo, njegov broj više i nemam. Htela sam posle tolike ljubavi da ostanemo bar prijatelji, govorila sam da ću uvek biti tu za njega, ali posle toga ne” rekla je Ana.

Ana Korać na kompletan REMONT pukla 17.000 evra! Isplivao ceo SPISAK estetskih zahvata, a ovo je novina



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar