Političar ustao iz mrtvačkog SANDUKA! Nakon šoka prisutnih uputio brutalnu PORUKU svima (VIDEO)

Pratili su ga njegovi saradnici odeveni u zaštitnu medicinsku opremu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen YT/Inside Editio

Karlos Majorga, meksički kandidat na lokalnim izborima svoju političku kampanju je pre nekoliko dana započeo na krajnje neočekivan i bizaran način.

On je, naime, ustao iz mrtvačkog sanduka upozoravajući na taj način na stopu nasilja u gradu Huarezu, koji je zbog kombinacije pandemije i nemara aktuelnih vlasti postao “grad mrtvih”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Majorga je na predizborni skup, koji se održao na mostu između meksičkog pograničnog grada Huareza i El Pasa u Teksasu, stigao u kovčegu. Pratili su ga njegovi saradnici odeveni u zaštitnu medicinsku opremu, a u rukama su nosili bukete cveća da bi tako skrenuli pažnju na broj žrtava koronavirusa koji u ovoj zemlji prelazi čak 200.000.

Skandal na sahrani! Pijani sveštenik napravio HAOS, zamalo srušio krst i vence, pa se molio VIRUSU KORONA 

“Našu političku kampanju odlučili smo da započnemo iz mrtvačkog sanduka jer na taj način želimo da uputimo poruku političarima da ljudi umiru zbog njihove indiferentnosti”, kazao je Majorga i dodao: “Isti oni političari koju su ćutali i ranije zbog visoke stope organizovanog kriminala, ćute i sada kada su suočeni sa haotičnom situacijom zbog kovida”.

Grad Huarez nalazi se u severnoj državi Čivava na granici sa Sedinjenim Državama u okrugu u kojem se kandiduje Majorga i jedan je od delova Meksika najpogođenijih kriminalom.

Kampanju za izbore koji će se održati u junu počelo je već hiljade kandidata za zastupnike, guvernere i gradonačelnike. O ozbiljnosti situacije na koju upozorava Majorga govori i podatak po kojem je do sada u kampanji smrtno stradalo 16 kandidata.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar