Večeras premijera nove sezone serije “Fear the Walking Dead” (FOTO+VIDEO)

Od večeras će gledaoci u Srbiji moći da uživaju u novim epizodama ove popularne serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo/AMC

Ljubitelji serije “Fear the Walking Dead”, čuvene post-apokaliptične horor drame, koji su sa nestrpljenjem iščekivali nastavak omiljene serije, večeras će konačno moći da odahnu. Devet novih, uzbudljivih epizoda drugog dela 6. sezone, počinju sa emitovanjem u 22.00 časa na kanalu AMC, u isto vreme kao i širom planete. Večerašnja epizoda nosi naziv “Vrata”.

Foto: Ryan Green/AMC

Dobro poznatoj glumačkoj ekipi pridružuju se tri nova glumca: Džon Glover (“The Good Wife”, “Smallville”), Nik Stal (“Terminator 3: Rise of the Machines”, “Sin City”) i Kit Keradin (“Madam Secretary”, “Fargo”), kao i Ajša Tajler (“Director: CSI”, “Roswell NM”, “Axis”) koja je režirala 613. epizodu ove sezone. Serija je inspirisana čuvenom “The Walking Dead”, a od samog početka je stekla ogroman broj ljubitelja širom sveta zbog nesvakidašnje tematike i vrhunske produkcije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Serija “Fear the Walking Dead” prati život jedne nefunkcionalne porodice u Los Anđelesu, koja je ujedinjena u pomaganju svima kojima je pomoć potrebna. Radnja se dešava u vreme zombi apokalipse – propasti ljudske civilizacije izazvane epidemijom virusa koji ubija sve koji su inficirani. Nakon smrti njihova beživotna tela se reanimiraju u formi zombija – agresivnih stvorenja sa izraženim nagonima za ubijanje i proždiranje svega što je živo.

I to nije sve – nakon nove epizode Fear The Walking Dead, AMC premijerno prikaziuje početak druge sezone dokumentarne serije Eli Roth’s History of Horror, od 22:45. Druga sezona sadrži ukupno 6 epizoda ove dokumentarne horor-serije, u kojima ćete se sresti sa čudovištima, zlom decom, vešticama, telesnim užasom, paklenim kućama i devet noćnih mora – sve što jedan ljubitelj horora može samo da poželi.

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar