Sve zbog Cece? Marija Šerifović se POVUKLA, ni ne javlja se Vanji Knežević, svi se pitaju šta je RAZLOG

Ovo je mnoge začudilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Diskvalifikacija Vanje Knežević iz daljeg takmičenja “Zvezda Granda” privukla je veliku pažnju, i taman kada su svi pomisli da je ovo za mladu pevačicu kraj, u pomoć joj je pritrčala Ceca Ražnatović, koja je pozvala jednog od najtraženijih kompozitora u zemlji Damira Handanovića da uradi pesmu za Vanju.

Ono što je svima zapalo za oko je da se bivša Vanjina mentorka Marija Šerifović povukla, iako je delovalo da će pomoći izbačenoj takmičarki.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Marija se nakon obraćanja za javnost o mojoj diskvalifikacije više nije javljala, nismo se više čule”, priznala je Vanja za Svet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

“Ja moram da budem iskrena, sa temom Vanje Knežević sam završila. Sve što sam imala da kažem na tu temu, rekla sam, ta tema je zatvorena”, rekla je Marija, koja je već na prvom snimanju Zvezda Granda pružila ruku Karleuši.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

“Svetlana Ražnatović je moj fan. Žao mi je što je ova devojka ne bi interesovala u životu da nije imala posla sa mnom i što je motiv da joj pomogne onaj najgori, a to je mržnja prema meni. Prestrašno i sramotno”, napisala je Jelena na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)



Izvor: Objektiv.rs, Skandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar