Glavni organizator protesta “Ekološki ustanak” Radovanović tvrdi: Srbi ne umiru zbog NATO bombi (VIDEO)

Radovanović je dodao da u našoj zemlji nema, kako je naveo, "zabrinjavajućeg porasta oboljevanja od raka"

Foto: Printscreen/ TV Happy

Glavni organizator protesta “Ekološki ustanak”, epidemiolog dr Zoran Radovanović u gostovanju na RTS rekao je da epidemija raka u Srbiji, koju je, prema mišljenju ogromnog dela javnosti, izazvalo korišćenje osiromašenog uranijuma u toku NATO agresije 1999. godine, ne postoji.

– Naša javnost se uporno zastrašuje navodnom epidemijom raka. Nema epidemije raka. To je toliko jasno za svakog stručnjaka i pretećim masovnijim scenarijom o sve masovnijem pomoru od ove bolesti. Neodgovorni pojedinci se pozivaju na podatke instituta “Batut”. Nema epidemije, to je mistifikacija – izneo je on tvrdnje sa kojima se većina građana naše zemlje ne bi složila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Radovanović je dodao da u našoj zemlji nema, kako je naveo, “zabrinjavajućeg porasta oboljevanja od raka”

– Činjenica je da, ako se pošteno gledaju podaci, nema takvog zabrinjavajućeg porasta oboljevanja od raka – istakao je.

Epidemiolog je i glavni organizator “Ekološkog ustanka”.

– Okupljaćemo se u grupe od četiri do pet u krugu od jedan i po do dva metra pa ćemo onda praviti razmak od metar i po do dva do sledeće grupe – rekao je nedavno govoreći kako je zamišljeno da protest izgleda.

Podsetimo, na teritoriji Srbije godišnje od malignih tumora oboli oko 40.000 ljudi, a umre oko 21.000.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavi komentar

  1. Dokle će ovaj Radovanović da trabunja gluposti.Ni jedan neobrazovan čovek nije izazvao katastrofalne posledice al’ za razliku od njih korumpirani intelektualci,naučnici i političari su uništitelj i prirode i čovečanstva. Radovanović pripada toj plejadi.Zbog svojih izjava kao da želi da kaže da je plaćen za to što trabunja.

    Odgovori

Ostavite komentar