Jutjuber opleo po JK i Zvezdama Granda: Karleuša misli da pravi ŠOU tako što RASPLAČE kandidate

Javnost je podeljena kada je reč o nedavnom skandalu oko Vanje Knežević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Javnost je podeljena kada je reč o nedavnom skandalu koji je izbio između Jelene Karleuše i diskvalifikovane takmičarke Zvezda Granda, Vanje Knežević. Dok jedni misle da je Vanja zasluženo snosila odgovornost, a i kaznu, za ono što je objavila na svom Instagram nalogu, drugi pak misle da je Jelena bila pregruba i otišla predaleko.

Sergej Pajić, jutjuber i pevač, koji je i učestvovao u takmičenju Pinkove Zvezdice, podržao je Vanju i rekao da je Jelena mogla na mnogo lepši način da se obrati Banjalučanki, baš iz razloga što takmičari lično i emotivno doživljavaju svaki komentar i sugestiju žirija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Žiri u “Pinkovim zvezdicama” je imao obzira prema svakom kandidatu. Svaki put sam i kritiku i pohvalu dobio na profesionalan način. Niko nikada nije bio nepristojan. S druge strane, u “Zvezdama Granda” žiri često ume da bude surov. Ispratio sam ceo ovaj skandal oko Jelene Karleuše i Vanje Knežević. Ona je moja Banjalučanka i normalno je da ću da stanem na njenu stranu! Jelena preteruje s komentarima, ne znam da li je to zbog toga što želi da napravi šou u svakoj emisiji ili postoji neki drugi razlog. Šou može da se napravi i na druge načine, a ne nekim komentarima koji će da rasplaču kandidate”, rekao je Pajić, pa nastavio:

Foto: Printscreen/ Youtube/ SergejPajic

“Primetio sam da se neki učesnici tresu kad treba da stanu i pevaju pred Jelenom. Zašto se to smatra normalnim?! Valjda svakome treba da bude zadovoljstvo što se takmiči. Svako treba sa osmehom da izađe na scenu, a ne da strepi od toga da li će da mu se vređa garderoba, frizura ili pevanje, koje, na kraju krajeva, jedino i treba da se komentariše”.

Njegova devojka i zvezda Tik-toka Una Kablar deli mišljenje sa svojim dečkom, pa kaže da bi ona verovatno mnogo grublje odbrusila Karleuši da je njoj uputila komentar namenjen Vanji Knežević.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ PAJIC (@pajicsergej_official)

” Nisam ispratila šta se sve dešavalo sa Jelenom i Vanjom, ali sam videla da se danima govorilo i pisalo o tome. Sergej zna sve detalje, pa mi je ispričao. Mislim da bih mnogo oštrije odgovorila Jeleni kada bi mi se tako obratila. Ne bih razmišljala o posledicama. Jednostavno, ne volim takvo ponašanje. Lepu reč uvek cenim, a ne bahatost i bezobrazluk, ko god da je u pitanju”, kaže ona.

JK o skandalu, otkrila i u kakvom je odnosu sada sa Marijom: Zbog Vanje sam morala da POBEGNEM iz zemlje!

Izvor: Objektiv.rs, Republika.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar