JK o skandalu, otkrila i u kakvom je odnosu sada sa Marijom: Zbog Vanje sam morala da POBEGNEM iz zemlje!

Zaključila je priču oko diskvalifikovane takmičarke Zvezda Granda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ TvPrva

Prava medijska pompa digla se proteklih nedelja oko diskvalifikovane takmičarke Zvezda Granda, Vanje Knežević.

Produkcija je reagovala i ovu mladu devojku isključila iz daljeg takmičenja nakon što je na svom Instagram nalogu objavila uvredljiv sadržaj na račun Jelene Karleuše, sa kojom se prethodno sporečkala u toku emisije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jelena se sve do sada nije javno oglašavala o ovoj temi osim putem svog Instagrama, a sada je, u emsiji Šok Tok, dala i svoj komentar.

“Naravno, ja bih trebalo da dam završnu reč, zato što sam negde ja i najviše napada pretrpela i sve se slomilo preko mene. Ali izgleda da je karma najačih da mogu da izdrže najviše, inače ne bi bili najjači i ja ne bih bila tu gde jesam da to ne mogu da podnesem. Šoubiznis je posao gde pored talenta morate da budete i jako izdržljivi i da trpite veliki stres koji šoubiznis i popularnost nosi. Ukratko, desilo se to da sam, kao i godinama unazad, prokomentarisala jednu kandidatkinju, njen stajling, koji je bio u najmanju ruku loš za šoubiznis i u najboljoj nameri sam joj rekla, da devojka, tako mlada, ne treba da se oblači tako starački. Tačnije, rekla sam da se obukla kao tetka.

Foto: Printscreen/ TvPrva

To je izazvalo pretnje smrću meni i mojoj porodici, do te mere da sam ja bila prinuđena da napustim zemlju, da spakujem moju decu, usred školske godine i da odem daleko, dok se situacija nije malo smirila. Moja deca nisu dužna da budu žrtve moje popularnosti i mog posla. Imaju samo 11 i 12 godina i to su nedopustive stvari. Ja sam im objasnila da je mama kriva za to, da nisu one ništa loše uradile, nego da to ljudi njima pišu zbog mame. Moram da kažem i za one koji, kad ja komentarišem nekog kandidata, kažu da je i to nečije dete. Ovde su, uglavnom,  svi takmičari punoletni i dolaze u takmičenje gde vrlo dobro zanju da će im se komentarisati i pevanje i izgled, stajling, ponašanje, energija i tako dalje. Svako ko ne može to da shvati i svako ko nije psihički sposoban, tačnije ko je psihički labilan – ovaj posao nije za njega”, rekla je Jelena, a zatim prokomentarisala Vanju i njene postupke.

“Kada se radi o ovoj kandidatkinji, ona se setila svog duševnog bola posle dva meseca, prevarila je čitav Balkan perfidno i napravila je šta je napravila. Kačila je na svom profilu pretnje smrću, da meni treba da se razbije glava i tako dalje. Devojčica je jako pogrešila. Zadala je sebi jedan autogol. Grand produkcija i svi iz žirija su stali iza mene, kao što bih ja stala iza njih”, rekla je ona, a zatim se osvrnula na Mariju Šerifović koja je u prvi mah iznela stav suprotan njenom. Jelena ju je tada i otpratila sa Instagrama i svi su mislili da je prijateljstvo dveju zvezda puklo, međutim, Karleuša je sada otkrila da su se njih dve ipak pomirile i to nakon Marijinog izvinjenja.

Foto: Printscreen/ TvPrva

Nakon Vanjine diskvalifikacije Karleuša i takmičarka Zvezda Granda idu na SUD! Ovo je RAZLOG

“Marija je brzopleto reagovala misleći da će time malo smriiti strasti i dobiti možda neki poen u narodu, ali se ona meni vrlo lepo izvinila, i mi smo vrlo lepo izgladile sve odnose ovde jer, naravno da jedan neinteresantan kandidat nemože da bude bitniji od našeg prijateljstva i naše kolegijalnosti u žiriju. Ne dolazi u obzir da se nekome preti nasiljem. Kada se okači nešto na Instagram, iako možda to ti nisi napisao, ali čim si okačio… To je nedopustivo. Grand produkcija je nju odmah diskvalifikovala što je apsolutno i normalno. Neka bude devojka srećna što nije dobila krivičnu prijavu. Ja se time neću baviti, htela sam ali neću. Hvala i Mariji što mi je ovim pokazala kako stoje stvari između nas dve, pa ni ja možda neću više skakati u njenu odbranu kao do sada”, završila je Jelena za televiziju Prva.

Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar