Mislila da se prejela: Ženu zaboleo stomak, pa otrčala u toalet i PORODILA se! Istina ju je dotukla

Čudesan sled događaja u jednom kupatilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/spukkato

Melisa Serdžkof (38) iz Bostona mesecima je imala probleme sa bubregom, ali nije ni slutila da bolovi koje oseća u telu nisu dolazili odatle već iz stomaka, pošto je bila u drugom stanju.

Melisa je imala hormonski poremećaj zbog bubrega, a njen nadut stomak od šestog meseca nije joj izgledao tako da bi mogla da se zapita da li je slučajno u drugom stanju.

“Stomak me je jednog popodneva toliko boleo, toliko sam se nadula, da sam otišla u toalet i rekla sebi: ‘Nećeš izaći odavde dok ne vidiš u čemu je problem’. Bila sam ubeđena da sam pojela nešto što nisam smela i da ću ‘dušu izbaciti’ na WC šolji. Bolovi su postajali sve jači, videla sam i krv dole. Pred sam dolazak sina na svet, pomislila sam da li je moguće da sam trudna ali sam otpisala tu mogućnost jer sam sa verenikom uvek koristila neku zaštitu”, rekla je Melisa.

Melisin verenik Doni Kempbel (37) utrčao je u kupatilo kada je čuo da ona vrišti od bolova.

“Pomislio sam da izbacuje neki kamen iz bubrega, nešto, bilo šta iz tela, samo ne da je to beba. Možete misliti kako sam se iznenadio kada sam ugledao Lijamovu glavicu. Pritrčao sam da beba ne padne u WC šolju i povredi se. Primenio sam tehniku disanja i oživljavanja koje sam pre naučio na nekim praksama. Masirao sam Lijama i počeo je da plače. Za to vreme, moja poluošamućena verenica bila je u stanju transa. Nije znala gde se nalazi. Plakala je i smejala se u isto vreme, sve ju je bolelo, ali je podatak da je postala majka bukvalno nokautirao”, rekao je Doni.

Melisa nije bila spremna za sina što ju je dotuklo u startu, Foto: dailymail.co.uk printscreen

U roku od desetak minuta stigla je i hitna pomoć koja je sva tri člana porodice odvela u bolnicu. Ipak, Doni nije očekivao da će i pored najlepšeg čina u njihovim životima svoju verenicu videti utučenu.

“Bila sam u šoku. Nije mi bilo dobro. Iako sam imala već 38 godina nismo još planirali dete. Nismo ni imali dobro plaćene poslove da bi ga podizali kako treba. Taj podatak me je bacio u depresiju. Nisam bila psihički spremna za Lijama niti sam čitala pre o majčinskim obavezama i tome šta sve moram da radim”, rekla je Melisa.

Na svu sreću, posle nekoliko dana Melisa se brzo snašla. Majka i sin se ove nedelje osećaju odlično i već su pušteni kući.

15 godina čekala na idealno venčanje: Došla trudna sa suprugom pred oltar, a onda se desila TRAGEDIJA



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar