15 godina čekala na idealno venčanje: Došla trudna sa suprugom pred oltar, a onda se desila TRAGEDIJA

Čim je došla na lice mesta, jedna stvar govorila joj je da možda neće ići kako je sve zamislila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kidspot.com.au printscreen

Još od dana kad im se rodio sin Lijam, Australijanci Kejt (36) i Tim (35) želeli su da mu što pre podare brata ili sestru.

Posle šest meseci bezuspešnog truda, par iz australijske države Kvinslend imao je radosne vesti da podeli sa familijom i prijateljima.

“Bili smo van sebe od sreće. Nosili smo Lijama po kući i radosno smo svi plesali zajedno sa petnaestogodišnjim Noom, mojim sinom iz prvog braka. Lijama smo dobili u vanbračnoj zajednici, tako da smo se dogovorili da se uzmemo negde u trećem mesecu trudnoće”, napisala je Kejt na australijskoj Fejsbuk stranici Kidspot na kojoj su obično iste ili slične životne priče.

Kada su organizovali sve oko idealnog venčanja, kakvo nije bilo ni prvo njeno, Kejt je mogla da odahne. Konačno će pred oltar kako je oduvek želela.

“Moje prvo venčanje bilo je bukvalno samo s kumovima i na brzaka. Baš kao i čitav taj brak. Traljavo i nesigurno. Ova priča sa Timom je odisala srećom, harmonijom i velikom ljubavlju. Ovako nešto čekala sam 15 godina. Zato i danas ne mogu da verujem šta nam se desilo tog kobnog dana na venčanju”, piše Kejt.

Kako je došla na venčanje u pratnji oca i dvojice sinova, tako je Kejt osetila da je nešto jako čudno boli.

Počela sam da paničim i plačem. Znala sam da nešto nije u redu sa plodom. A onda sam ispod venčanice videla krv. Samo što se nisam srušila. Otišla sam u kupatilo, skinula je i dogodilo se ono što nikako nije smelo da mi se dogodi. Pobacila sam. Izgubila sam dete. Bila sam očajna. Vrištala sam. Tim je došao do mene, plakao je i on. Posle nekoliko minuta panike i očaja, dogovorili smo se da ovo izguramo kako znamo i umemo. Moramo. Zbog Noe, Lijama i ovog deteta koje nikada neće videti svetlost dana. Obukla sam venčanicu, niko nije znao o čemu se radi. Stomak mi se ionako ni tad još nije video. Venčali smo se. Pretvarali smo se da smo srećni a u sebi smo oboje plakali i vrištali od muke”, napisala je Kejt.

Sahranili su plod u šumici kraj kuće gde žive i stavili su čak i krst da se zna da tu leži neko.

Kejt i Tim su se venčali uprkos neopisivoj tragediji koja ih je zadesila verujući da tog dana moraju da istraju. Sada su se, pak, suočili sa nekim novim demonima.

“Pre dve nedelje nam je bila prva godišnjica braka. Kako da je slavimo? Kako smo mogli to da priredimo sebi i sinovima? Zar je moguće da smo bili toliko slepi i uporni? Kako ćemo na ovaj dan ikada da se pogledamo u oči i da proslavimo naš dan koji je ujedno i dan porodične tragedije”, pitala se Kejt zamolivši ljude u postovima da joj pomognu.

Pritom je naglasila da su u poslednja dva meseca ponovo pokušavali da naprave dete, ali i ovog puta to ne ide kako treba.

Došao je kumu na venčanje, a onda je ugledao svoju devojku u VENČANICI: Ubrzo je otkrivena ISTINA (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar