PAO NAJMOĆNIJI BALKANSKI MENADŽER! Uhapšeni Fali Ramadani i Nikola Damjanac!

Nikola Damjanac, njegova supruga Sanja, Fali Ramadani i njegova supruga uhapšeni su u sredu u Španiji. Španci pišu da je uhapšeno još pet osoba čiji identitet nije potvrđen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

Najmoćniji balkanski fudbalski menadžer Fali Ramadani, njegov saradnik Nikola Damjanac i njihove supruge uhapšeni su u sredu u Španiji. Kako navode španski mediji, uz njih je uhapšeno još pet lica čiji identitet nije potvrđen. Svi bi trebalo da se nađu pred sudijom u četvrtak.

Bivši golman Partizana upleten u Ramadanijeve muljaže! Policija češlja transfere Jovića, Modrića, Savića…

Vest o istrazi koju je pokrenula španska policija odjeknula je u utorak, a u sredu su na svetlo dana isplivali novi detalji.

LEGENDARNA ROK ZVEZDA ODRUKALA FUDBALERE! Bajernovi igrači se “dopingovali” veče pred utakmicu sa Čelsijem! (FOTO)

Ispostaviće se, kako pišu različiti izvori, da su Ramadani, Damjanac i njihove supruge “pali” zbog neplaćenog poreza na luksuzne nekretnine.

ISTRAŽITELJI VEĆ IMAJU DOKAZE Srbi će Ramadaniju doći glave! Učestvovao je i u najvećem transferu ikad!

Centar istrage kako navode lokalni mediji je kupovina ekskluzivnih nekretnina na Majorci koju su dvojica agenata, preko posebne firme, počela 2017. godine. Porsekim vlastima Španije nije promaklo oko deset miliona evra koji su u Španiju stigli preko mreže kompanija koja je “bila osmišljena da se spreči dolaženje do traga tog novca”.

SPUŠTENE GLAVE FUDBALERA “Grobari” upali na trening i postrojili igrače Partizana!

Portal The Black Sea koji je partner već čuvenog Footbal Leaks objavio je da su Ramadani i Damjanac u svrhu kupovine nekretnina osnovali preduzeće “SL Majorka Aleksa Terza”. Ovo preduzeće trenutno je likvidirano. Poslovi su se u ovoj kompaniji vodili na supruge dvojice agenata Hajku Sabin i Sanju Damjanac.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i  android aplikaciji – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, Sportklub.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar