Volim tvoja stopala koja su me našla: Novi dečko Elene Karić javno joj IZJAVIO ljubav, evo o KOME se radi

Izjavio joj ljubav na neobičan način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/elenakaraman.essenceofliving

U poslednje vreme mnogo se pisalo o razvodu Elene i Jugoslava Karića, ček i to da su vilu na Kosmaju prodali Novaku i Jeleni Đoković.

Naime, njih dvoje su odavno stavili tačku na svoj brak koji je trajao 16 godina, a nedavno su završili sa papirološkim delom razlaza.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nešo više od mesec dana nakon zvaničnog razvoda, Elena je rešila da ozvaniči vezu sa fotografom Dušanom Reljinom, koji je ljubav Eleni izjavio na pomalo neobičan način.

“Volim tvoja stopala, samo zato sto su hodala na zemlji i na vetru i kroz vodu dok me nisu našla”, napisao je fotograf kao opis fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ?????? (@dusanreljin)

Inače, sada kada je potvrđeno da Elena u ljubavi sa Dušanom, o vezi njenog bivšeg muža Jugoslava Karića i nekadašnje misice Hrvatske, Barbare Ljilak ne prestaje da se priča.

“Jugoslav i ja nismo u vezi, mi smo samo i isključivo prijatelji. Mnogo ga cenim i poštujem, a navodi o tome da smo u ljubavnoj vezi su neistiniti”, rekla je za hrvatske medije pre nešto više od mesec dana Barbara, ipak, sada se navodi da su uhvaćeni zajedno kako idu kod astrologa.

Elena i Jugoslav Karić ZVANIČNO se razveli! Rasprodali IMOVINU i sporazumno se razišli

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar