Niste sigurni da li je ZALJUBLJEN u vas? 10 ZNAKOVA koji sigurno to pokazuju!

Biće vam savršeno jasno da li gaji osećanja prema vama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
veza na daljinu
Foto: Freepik/gpointstudio

Nije tajna da muškarci i žene na različit način iskazuju svoja osećanja.

Muškarci često nisu dobri sa rečima, ali postoje određene stvari koje sigurno ukazuju na to da gaji neka osećanja prema vama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sluša vas i razume

Ako vas muškarac sluša dok nešto pričate, to je dobar znak. Mnogi ljudi su zaglavljeni u svojim mislima, pa čak i kad slušaju nekoga, jednostavno ne čuju tu osobu. Ne pridaju mnogo značaja onome što druga strana priča i ne zanima ih da se uključe u diskusiju. Zato osećaj da nas neko sluša dok pričamo, a pogotovo osoba koja nam se sviđa, pruža nam osećaj poverenja u nju.

Foto: Freepik/gpointstudio

Popušta vam

Muškarci često umeju da budu tvrdoglavi, ali neki kompromis ipak mora da se napravi. Muškarac koji je zaljubljen u vas, poštovaće vaše mišljenje i odnosiće se sa razumevanjem prema vama. Još ako vam dozvoli da vozite njegov automobil, to je dobar znak da ste mu bitni.

Većinu stvari rešava sam

Ako vam se pokvari sijalica u stanu, on će se vrlo rado ponuditi da zameni sijalicu. To je odlična prilika da pred vama dokaže svoje veštine, kao i način da pokaže da na njega u takvim situacijama možete da se oslonite.

Foto: Pexels.com/ Orione Conceição

Komunicira i sa vašom porodicom

Samo čovek koji zaista voli spreman je da uspostavi kontakte sa porodicom svog partnera. Njemu je zaista bitno da ostavi lep utisak kod njenih članova. On shvata da oni mogu postati i njegova porodica, pa se prema njima odnosi sa poštovanjem.

Foto: Freepik/senivpetro

Pita vas za mišljenje

Pogotovo kad je u pitanju kupovina nove garderobe. Često umeju da budu neodlučni, ali im je bitno da im u tim trenucima vi pomognete oko izbora. Njemu je svakako stalo da pred vama izgleda lepo i privlačno.

Mnogo stvari radi sa vama

Svakodnevne obaveze koje moramo da uradimo deo su našeg života. Ako ste rekli partneru da morate da svratite do banke, a on se ponudio da ide sa vama, to znači da želi što više vremena da bude u vašem društvu.

Foto: Freepik/ lookstudio

Sprema vam obroke

Ovo je jedna od stvari koje i jedna i druga strana vole da radi njihov partner. Mnogi muškarci ne vole često da zalaze u kuhinju, a posebno da spremaju komplikovana jela. Međutim, ako je spremio vaše omiljeno jelo dok ste vi bili na poslu, to znači da misli na vas i da ste mu bitni.

Foto: Freepik/lookstudio

Planira sa vama

Bilo da je u pitanju neki kraći put, odlazak u kupovinu ili nešto bitnije, planiranje igra veliku ulogu kad je u pitanju odnos dve osobe u pitanju. To znači da mu prija vaše društvo i da želi da ostane kraj vas.

Uvek ste mu lepi

Čak  i kad se probudite sa raščupanom kosom, on je spreman da vam udeli kompliment. Njemu nije važno da imate šminku na sebi, sviđate mu se takvi kakvi jeste.

Foto: Freepik/master1305

Podržava vaše ideje

Spreman je da sa vama radi neke stvari koje do sad nije probao ni sa kim. Čak i ako je samo gledanje filma u pitanju, njemu će to biti zanimljivo jer ste vi pored njega.



Izvor: Objektiv.rs, Brightside.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar