NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 5. do 11. aprila: Ovna očekuju poslovne promene, Lav rešava staru nesuglasicu

Blizancima je tokom ovog perioda potreban podstrek u emotivnom odnosu, jer su željni ljubavi i pažnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Jill Wellington

OVAN

Posao
Dinamična nedelja ispred vas koja obećava promene. Potreba za promenama neće trpeti kompromise, pa je ovo period borbe za svoja prava i pozicije. Ipak, krajem sedmice imate mogućnost da vas borbenost nagradi boljim pozicijama kod nadređenih. Merkur je u vašem znaku i pojačava vašu moć retorike i praktičnih poslovnih rešenja.
Ljubav
Česte kritike upućene partneru ne donose povoljne rezultate, zato je potrebno da menjate taktiku. Merkur je u vašem znaku i donosi potrebu da saspete istinu u lice. Ipak, nema potrebe da budete beskrupulozni. Krajem sedmice tenzija se stišava i vi stabilizujete emotivne odnose.
Zdravlje
Odlično se osećate.

BIK

Posao
Ove sedmice susrećete sa sa izazovima na poslovnom planu. Imate različite poglede na organizaciju posla pa je u tom domenu problem sa nadređenima. Pokušajte da nađete kompromis. Krajem sedmice nalazite solomonsko rešenje, pa će svi biti zadovoljni.
Ljubav
Imate veliku priliku da razmenjujete ljubav sa emotivnim partnerom makar to bilo na kratko i u određenim trenucima. Ipak je ovo sedmica jakih strasti i ljubomornih ispada koje nećete moći da obuzdate.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

BLIZANCI

Posao
Početak sedmice je jako dinamičan i vi svojim napadnim ponašanjem izazivate sukobe. Pokjušajte da nađete tačku pomirenja sa saradnicima, jer vam je timski rad veoma aktuelan tokom ove nedelje. Krajem sedmice rešavate probleme i prepreke i krećete u novi poslovni projekat.
Ljubav
Potreban vam je podstrek i motivacija jer ste željni ljubavi i pažnje. S obzirom da je ljubav razmena, pokušajte da dajete ljubav koju će vam partner brže-bolje uzvratiti. Posvetite se porodici krajem nedelje i nađite zajednička interesovanja.
Zdravlje
Nemate veće tegobe.

RAK

Posao
Pokušajte da se više angažujete na novim projektima. Ovo je period u kome možete postići odlične rezultate u novim ili proširenim poslovnim zadacima. Krajem nedelje dobijate motivaciju i novu energiju, koja će vam puno značiti na poslovnom planu.
Ljubav
Na polju ljubavi prinuđeni ste da napravite kompromis. Zato je potreban iskren razgovor i dogovor oko malih svakodnevnih obaveza. Imate veliku šansu da stabilizujete ljubavni odnos krajem sedmice i uživate u razmeni ljubavi.
Zdravlje
Manji reumatski problemi.

LAV

Posao
Kod vas novac i finasije nisu u pitanju, ali održanje resursa jeste. Zato imate priliku ove sedmice da stabilizujete posao kojim se bavite. Pokušajte da ne rizikujete i ne ulazite u poslove u kojim nemate iskustva. Krajem sedmice imaćete nedovoljno volje da uradite što ste naumili, pa iskoristite početak nedelje.
Ljubav
Reči i dela će vas inspirisati da budete što bolji prema porodici i emotivnom partneru. Zato je ovo sedmica lepih emotivnih događaja koji će ispuniti vaše dane pred vama. Krajem sedmice rešavate jednu nesuglasicu koja vas odavno prati.
Zdravlje
Manji problem sa cirkulacijom.

DEVICA

Posao
Vi ste u periodu novog početka. Tako da se možete nadati novim poslovnim projektima i novim partnerskim dogovorima. Imate dobre aspekte i za poboljšanje finasija. Ipak to neće biti brzo ali će biti stabilno. Krajem sedmice očekujte novu ponudu posla.
Ljubav
Vaše emotivno stanje se popravlja i vi dobijate novi vetar u leđa kada je u pitanju vaš emotivni život. Imate šansu da poboljšate i ozdravite svoj emotivni odnos. Vaša nova ljubav je vaša inspiracija.
Zdravlje
Odlično se osećate.

VAGA

Posao
Previše obaveza može vam poremetiti vaše poslovne planove. Zato je potrebno da se bolje organizujete. Slabija komunikacija sa poslovnim partnerima može vas koštati finasija. Ipak, krajem sedmice pronalazite rešenje koje će vas pomeriti sa mrtve tačke.
Ljubav
Na polju ljubavi nije dovoljno da vi kontolišete događaje i situacije. Potrebno je da napravite kompromis i dogovor sa partnerom. Zato krajem sedmice očekujte konstruktivan razgovor sa emotivnim partnerom.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao
Ovo je nedelja pripreme za novo proširenje posla. Zato je dobro da se fokusirate i krenete u realizaciju poslovnih planova jer su vam sva vrata otvorena. Krajem sedmice imate dobru ponudu poslovnog partnera o saradnji.
Ljubav
Nedelja je obeležena malim toboganima u osećanjima. Zato čas volite, pa u drugom trenu mrzite. Ipak je potrebno da se izbalansirate jer ste opterećeni poslovnim brigama koje prenosite na partnerski odnos. Krajem sedmice emotivni život ulazi u stabilniji period.
Zdravlje
Problemi sa zglobovima.

STRELAC

Posao
Odlična sedmica za timski rad. Vaše veštine nisu pitanje mogućnosti, ali je ipak potreban timski nastup. Tako možete napraviti značajan korak u novom projektu koji ste preuzeli. Krajem sedmice opada koncentracija, pa iskoristite početak perioda.
Ljubav
Kristalno jasni emotivni odnosi čine vas veoma operativnim na dnevnom nivou. Zato ne morate da brinete jer će emoccije biti trasparentne. Potrebno je da nastavite sa iskrenim razgovorima koji poboljšavaju vaš ljubavni život. Otvorite dušu.
Zdravlje
Nemate hronične tegobe na zdravstvenom planu.

JARAC

Posao
Potrebno je da ove nedelje ne ulazite u ortački posao. Čak je potrebno da pripazite i na ugovore koje potpisujete, jer može doći do prevare. Imajte u vidu da ne morate da radite na brzinu bez većeg razmišljanja. Krajem sedmice obratite pažnju na lažne informacije. Zato proverite sve što dođe do vas.
Ljubav
Ovo je sedmica u kojoj je potrebno da budete dinamičniji u društvenom životu. Pa ćete tako imati mogućnost da upoznate osobu koja vam se može svideti na prvi pogled. Manja avantura u najavi ali nema dugoročnih obaveza…
Zdravlje
Manji stomačni problemi.

VODOLIJA

Posao
Puno prilika, puno rezultata ove sedmice. Zato se nemojte brinuti da li ćete imati posla, već kako ćete sve to obaviti. Vaša pažnja će biti usmerena na organizaciju i koordinaciju svih poslovnih obaveza. Previše posla i previše dinamike će vam obeležiti ovu sedmicu. Zato iskoristite svoje kreativne potencijale i pokažite svoje veštine.
Ljubav
Proleće miriše na ljubav, a kod vas se to može i osetiti. Zato je ovo sedmica u kojoj se pripremate za nove ljubavne priče. Imate velike šanse da ove nedelje upoznate osobu sa kojom već sledeće nedelje ulazite u emotivni odnos. Nemojte se izolovati i posvetiti samo poslovnim aktivnostima, budite otvoreni za ljubavne i emotivne događaje.
Zdravlje
Bez većih tegoba.

RIBE

Posao
Tražite nove poslovne izazove jer su vam dosadašnji u padu. Ovo je sedmica u kojoj možete potražiti savet iskusnijih osoba, jer vi ne vidite prava vrata na koja treba da kucate. Nemate brza rešenja, ali imate šansu da promenite sadašnju situaciju. Zato krajem sedmice možete ući u ortački posao koji vam može doneti bolja finasijska sredstva.
Ljubav
Vreme je da “podgrejete” ljubavne odnose i uvedete nešto novo u ponašanju ili svakodnevnici. Potrebno osveženje u ljubavi može umnogome popraviti vaš emotivni odnos. Krajem sedmice uz malo ljubomore, ali i iskrenog razgovora, popravljate postojeće emotivno stanje.
Zdravlje
Dobro se osećate.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar