ŠOK! Glumica BUJNIH GRUDI proganjala Lečića: Imali avanturu, a onda je poludela za njim

Koleginica izgubila glavu za Branislavom Lečićem

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Branislav Lečić je u žiži javnosti nakon što ga je Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, a njihove kolege i poznanici su se podelili.

Dok jedni veruju Danijeli, drugi kažu da je Lečić uvek bio zavodnik, ali pristojan, a bilo je i žena koje su njega progonile.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, iako je popularni glumac uvek preferirao drastično mlađe dame, izvor Objektiva kaže da je svojevremeno imao avanturu sa koleginicom koja je tada bila u malo zrelijim godinama, a koja nije htela da prihvati da on ne želi da bude sa njom u vezi.

Branislav Lečić i Nina Radulović Foto: Facebook/Printscreen

– Oduvek je Leka bio lepak za žene. Spopadale su ga na svakom koraku, a on ponekima nije odoleo, čak ni dok je bio u vezi, pa u braku sa Ninom Radulović. Jedan takav primer, za koji sigurno znam je i glumica, koja nije mogla da prihvati da je on želeo samo avanturu, pa ga je pre desetak godina proganjala, do te mere da je Leka, budući da mu je koleginica i da je to preraslo granice onoga što je dotad navikao, morao da joj skrene pažnju na direktniji način. Znam da ju je u početku izbegavao, a kasnije, kada je đavo odneo šalu, morao je da reaguje – rekao je izvor blizak glumcu i dodaje:

“Radi se o ženi koja sada ima blizu 50 godina i publika je pamti po nekoliko uloga u pojedinim serijama. Ipak, muškom delu publike je skretala pažnju i svojim atributima.”, rekao je izvor.

Piše: Ekipa Objektiva

Ostatak ove priče možete pročitati u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

Ostavi komentar

 1. Ееее мој Лека.
  Колико година имаш, а ниси научио да где исте степенице газиш да ту ништа не пипаш.

  Odgovori
 2. Koje udruzenje za zastitu zivotinja jos brani ovu crnogorsku kosooku spodobu i zasto ga, posle svih pljacki i prevara, jos ovde trpimo?! Vratite sintersku sluzbu, koja je u Beogradu postojala jos od 1850-ih godina!

  Odgovori
 3. Pa to je Lidija Vučićević, ali on je bacao udicu na mlade i one koje mu se sviđaju i tu je bio nemilosrdno navalentan, pa i preko granica!!. Samo ne vidim šta ima lepo na njega, jedino da laprda non stop!!!.

  Odgovori
 4. Tog Branislava Lečića nije izgleda ništa obavezivalo, nije znao za etiku, poštovanje bio je u braku a imao tolike avanture sa ženama pa i jedno po svemu sudeći i silovanje( D. Štajnfeld). On se toliko saživeo sa nekim ulogama iz nekih tudjih filmova da je od svog života napravio pravi rusvaj. U Zemlji u kojoj svako svakoga poznaje , lečić ima toliko avantura da je to strašno. Kako sada njegova ćerka vidi svog taticu u ogledalu.

  Odgovori

Ostavite komentar