ŠOK! Glumica BUJNIH GRUDI proganjala Lečića: Imali avanturu, a onda je poludela za njim

Koleginica izgubila glavu za Branislavom Lečićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Branislav Lečić je u žiži javnosti nakon što ga je Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, a njihove kolege i poznanici su se podelili.

Dok jedni veruju Danijeli, drugi kažu da je Lečić uvek bio zavodnik, ali pristojan, a bilo je i žena koje su njega progonile.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, iako je popularni glumac uvek preferirao drastično mlađe dame, izvor Objektiva kaže da je svojevremeno imao avanturu sa koleginicom koja je tada bila u malo zrelijim godinama, a koja nije htela da prihvati da on ne želi da bude sa njom u vezi.

Branislav Lečić i Nina Radulović Foto: Facebook/Printscreen

– Oduvek je Leka bio lepak za žene. Spopadale su ga na svakom koraku, a on ponekima nije odoleo, čak ni dok je bio u vezi, pa u braku sa Ninom Radulović. Jedan takav primer, za koji sigurno znam je i glumica, koja nije mogla da prihvati da je on želeo samo avanturu, pa ga je pre desetak godina proganjala, do te mere da je Leka, budući da mu je koleginica i da je to preraslo granice onoga što je dotad navikao, morao da joj skrene pažnju na direktniji način. Znam da ju je u početku izbegavao, a kasnije, kada je đavo odneo šalu, morao je da reaguje – rekao je izvor blizak glumcu i dodaje:

“Radi se o ženi koja sada ima blizu 50 godina i publika je pamti po nekoliko uloga u pojedinim serijama. Ipak, muškom delu publike je skretala pažnju i svojim atributima.”, rekao je izvor.

Piše: Ekipa Objektiva

Ostatak ove priče možete pročitati u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Tog Branislava Lečića nije izgleda ništa obavezivalo, nije znao za etiku, poštovanje bio je u braku a imao tolike avanture sa ženama pa i jedno po svemu sudeći i silovanje( D. Štajnfeld). On se toliko saživeo sa nekim ulogama iz nekih tudjih filmova da je od svog života napravio pravi rusvaj. U Zemlji u kojoj svako svakoga poznaje , lečić ima toliko avantura da je to strašno. Kako sada njegova ćerka vidi svog taticu u ogledalu.

    Odgovori
  2. Pa to je Lidija Vučićević, ali on je bacao udicu na mlade i one koje mu se sviđaju i tu je bio nemilosrdno navalentan, pa i preko granica!!. Samo ne vidim šta ima lepo na njega, jedino da laprda non stop!!!.

    Odgovori

Ostavite komentar