Roditelji van sebe: Darija (14) dobila dete posle veze sa Ivanom (11), a sada ima novu ŠOKANTNU vest

Ova devojčica ne prestaje da iznenađuje sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/uverdig_ivv

Ima li kraja šokovima od ove devojčice koja je već sada svetska zvezda?

Ruskinja Darija Sudnišnikova (14), koja se prošlog avgusta porodila posle navodne veze sa dečakom Ivanom (11) sada je saopštila da je ponovo u drugom stanju!

Darija (13) se PORODILA i otkrila šta će biti sa njenim “dečkom” Ivanom (11): Slučaj koji je šokirao svet

“Nadam se da ovaj test koji vam pokazujem nije tačan, ali sva je prilika da jeste”, napisala je Darija na jednom od Instagram profila koji prate milioni ljudi.

Darija je potom otkrila kako je sa Ivanom sada samo prijatelj, kao i da je već tri meseca srećno zaljubljena u dve godine starijeg Pašu Boška (16), što se može videti po poslednjim slikama na Instagramu.

Ono što je Darija sada dodala je da joj je majka van sebe posle nove informacije o trudnoći dok otac, s kojim nije ni živela, takođe ne progovara ni putem poruka na telefonu.

“Nije nam jasno kako sam zatrudnela pošto smo imali odnos sa zaštitom”, napisala je Darija koja je otkrila da je seks sa Pašom imala u Samari gde sada živi.

Darija Sudnišnikova našla se u centru pažnje u Rusiji u martu prošle godine kada je prvo otkrila da je zatrudnela u 13. godini sa tri godine mlađim Ivanom. Njih dvoje gostovali su u raznim emisijama zajedno sa uglednim doktorima koji su tvrdili da je tako nešto nemoguće da se desi.

Posle dva meseca priznala je da ju je jedan momak iz kraja silovao, što se potom pokazalo kao istina, kada se uporedio njegov DNK sa ćerkicom Karolinom koju je dobila u avgustu.

Početkom ove godine istakla je da je sa Ivanom završila, odnosno da su sada samo prijatelji i da se više maltene neće ni viđati. Od januara je počela da objavljuje i slike izvesnog Paše Boška s kojim je izgleda ponovo napravila dete.

Drugo. U 14. godini života.

Darija (14) i Ivan (11) napravili dete: Čim je po porođaju videla bebu, devojčica poslala ŠOKANTNU poruku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar