HAOS u studiju Pinka! Bajatović POBESNEO usred emisije: “Nema šta vi da se pitate, kušuj i slušaj”

Jedna od glavnih tema emisije bila je priča o Srbiji i evrointegracijama naše zemlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Novinar Zoran Ostojić i direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović oštro su se sukobili prilikom gostovanja u emisiji “Novo jutro” na TV Pink. Jedna od glavnih tema emisije bila je priča o Srbiji i evrointegracijama naše zemlje, pri čemu su se gosti nisu složili u stavovima o Evropskoj Uniji.

Ostojić je govorio o važnosti mini Šengena, kao i tome da je za realizovanje istog potrebno da sve države regiona poveruju da je Srbija iskrena po pitanju evropskih integracija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bajatović je rekao voditeljima da je “najbolje staviti Ostojića na Gugl translejt” da bi se razumela poruka koju je hteo reći.

ŠOK na TV Prva! Dačić TRAŽIO “ponudu” Čukanovića za imena ministara, a onda je rekao ovo o Bajatoviću 

Foto: Printscreen

 

Foto: Printscreen

– Molim vas, stavite gospodina Ostojića na Gugl translejt. On kaže lepim rečnikom, kada respinujete, prvo da je Srbija i dalje kriva za sve, a drugo pitanje je nema vi šta da se pitate ako hoćete u Evropu, kušuj i slušaj – istakao je Bajatović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

  1. Obrenovici na smetlistu istorije??? Jos jedno misljenje srpskog autosoviniste koji tako govori o jednoj srpskoj, a ne jugoslovenskoj dinastiji koja je dala slobodu srpskom narodu posle visevekovnog ropstva. Ocekivano!!!

    Odgovori

Ostavite komentar