Sergej Trifunović duguje pare: Iznajmljivao vozila za kampanju, ali nije plaćao

- Doživeli smo fijasko, pa je aktiviran i dug prema državi - rekao je izvor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Bez Cenzure - Zvanični kanal

Sergej Trifunović, glumac i bivši lider Pokreta slobodnih građana (PSG), ostao je dužan 500 evra rentakar agenciji od koje je iznajmljen automobil za potrebe prošlogodišnje izborne kampanje.

Ni devet meseci nakon izbora Trifunović, koji je lično iznajmio kola za potrebe pokreta koji tada nije prošao cenzus i ostao van parlamenta, nije izmirio dug prema agenciji VIP rentakar, čije je sedište u Humskoj ulici u Beogradu. Reč je o automobilu folksvagen T-rok.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U agenciji je rečeno da je njihova politika da ne otkrivaju javnosti nikakve informacije vezane za poslovanje. S druge strane, Trifunović je poručio da ništa ne duguje agenciji VIP rentakar.

VOZILI I DRUGI

Od izvora Srpskog telegrafa u PSG, međutim, potvrđeno je da je auto zaista bio iznajmljen tokom predizborne kampanje i da deo računa nije plaćen.

– Nije taj folksvagen uvek koristio Trifunović, njime su se vozili i aktivisti tokom kampanje po unutrašnjosti. Ne znam ko je na sebe preuzeo obavezu da plati troškove iznajmljivanja, moguće je da je tadašnji predsednik računao da će preći cenzus i neće morati da vrati državi pare isplaćene iz budžeta za kampanju. Ali pošto smo doživeli fijasko, aktiviran je i dug prema državi – objašnjava jedan od sagovornika iz pokreta koji sada vodi Pavle Grbović i u kom je Trifunović i dalje na funkciji.



Izvor: Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar