Hteli smo samo da budemo “kul”: Dok je vulkan izbacivao lavu, oni su u podnožju igrali ODBOJKU (VIDEO)

Neobičan smisao za zabavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Caters clips

Erupcija vulkan Fagradalsfjal na Islandu donela je ovih dana očigledno nikad luđu zabavu za ljude koji su se, rizikujući živote, okupili ispod njega.

Da li su im tokom epidemije koronavirusa konstantne mere isprale mozak ili im samo nedostaje “tamna strana adrenalina” ne znamo, ali ovo što su neki radili u podnožju dok je vulkan izbacivao lavu, zaprepastilo je sve.

Očito spremni za erupciju, neki momci došli su s jasnim ciljem da prvi put u istoriji igraju odbojku dok se sve ovo dešava.

Teško da je iko oko njih bio zapanjen jer su neki drugi, poput naučnika radili jednako lude stvari (pogledati link ispod teksta), ali gledaoci na društvenim mrežama ostali su u šoku.

Islanđani koji su igrali odbojku posle nekoliko dana dali su izjavu lokalnim medijima naglašavajući da su bili na bezbednoj distanci, kao i da su samo hteli da pred svetom ispadnu “kul”.

“Ovi ljudi nisu normalni”, “Da li oni to zaista igraju odbojku?”, bili su neki od komentara, dok su ostali rezignirano konstatovali da su to samo Islanđani, čiji je vid zabave za ostatak sveta nešto nepojmljivo.

Prijelo im se: Naučnici se okupili oko vulkana i podgrejali hot-dog na LAVI (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar