POSLEDNJE SEKUNDE života pevačice snimljene kamerom: Snimak njenog STRADANJA kruži internetom (VIDEO)

Lisa je karijeru započela kao članica R&B grupe TLC, a radila je i na samostalnoj karijeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Lisa Nicole Lopes poznatija pod umetničkim imenom “Left Eye”, bila je američka reperka koja je preminula 2002. godine. Svet je napustila sa 30 godina, zbog povreda glave i vrata koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći. Snimala je dokumentarac o svom životu, a u automobilu je bila s prijateljicama.

Lisa je karijeru započela kao članica R&B grupe TLC, a radila je i na samostalnoj karijeri. Snimila je album “Supernova”, a pre smrti dovršavala je i drugi album. Sarađivala je sa peevačicom Mel C na pesmi “Never Be The Same Again”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uspešna karijera, turbulentan privatni život

Prvi album grupe TLC ‘Ooooooohhh… On the TLC Tip’, prodat je u šest miliona kopija širom sveta, a njihov drugi album ‘CrazySexyCool’, samo je potvrdio njihov slavni status.

Dok je njena karijera išla uzlaznom putanjom, Lisa je u privatnom životu bila u turbulentnoj vezi s igračem američkog nogometa, Andreom Risonom. Lisa je 1994. godine uhapšena jer je podmetnula požar u njegovom domu.

Zbog troškova koje je taj incident snosio, TLC su 1995. godine proglasile bankrot. Na muzičku scenu vratile su se opet 1999. godine s album “Fanmail” koji im je doneo Gremi u kategoriji najboljeg R&B albuma.

Snimak trenutka Lisine smrti i danas postoji na YouTubeu

Šokantni snimak neposredno pre smrti 30-godišnje pevačice i članice r ‘n’ b grupe TLC dospela je u “ruke” producentske kuće VH1. Pevačica je nekoliko trenutaka pre smrti zamišljeno gledala oko sebe dok je vozila Mitsubishi Monteru.


Preminula je na mestu od udarca u glavu

U rukama je držala crvenu kutijicu dok ju je suvozač snimao putem. Kamera se prebacila na zadnje sedište i “uhvatila” Lisine prijateljice koje su tipkale po telefonu. Odjednom se začuo vrisak. Lisa je navodno vozila normalnom brzom iz La Ceibe prema San Pedro Suli, ali je naglo zakočila jer je želela da izbegne sudar s autom ispred sebe. Mitsubishi se prevrnuo i neko vreme se kotrljao.


U vozilu su bili njeni brat i sestra, ženska grupa “Egypt” i dva producenta. Svi su zadobili teške povrede, a Lisa je na mestu preminula od udarca u glavu.

 



Izvor: Srbijadanas.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar