Ana Sević HITNO pozvana u POLICIJU zbog auta koji joj je kupio Darko Lazić! Nastao haos, saslušan i pevač

Problem je krenuo još pre nekoliko meseci...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Ana Sević saslušana je pre nekoliko dana u policiji zbog automobila koji joj je kupio bivši suprug, pevač Darko Lazić.

Problem je nastao još u novembru prošle godine kada su policijski službenici tokom rutinske kontrole utvrdili da automobil marke “Mercedes”, koji je u vlasništvu Sevićeve, nosi tablice automobila “Jugo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“‘Mercedes’ je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog “mercedesa” Ana Sević”,  objašnjava izvor “Kurira” i dodaje da je ona zbog toga pozvana u policiju.

Sevićeva je nedavno došla u policijsku stanicu i objasnila da je taj automobil prodala pre nekoliko godina.

Foto: Printscreen/Instagram

“Taj auto mi je kupio bivši suprug, Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čoveka, koji je kupio auto od mene, znam kao “Nikola crni”. Ništa više o njemu ne znam”, rekla je pevačica u policiji.

Nakon toga, poziv je dobio i Darko Lazić.

Darko Lazić pobesneo pa pred kamerama napravio SKANDAL: Hoćeš da te cimnem ja GLAVOM?

“On je potvrdio Aninu priču, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio “mercedesa” u celosti, jer nije u kontaktu sa čovekom kome je auto prodat”, dodaje sagovornik.

Kako se dalje navodi, o ovom slučaju obavešten i tužilac iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, koja se izjasnila da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog dela.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar