ISPALILA

Ovo je NEPROFESIONALNO: Čukanović isprozivao Tanju Savić zbog onoga što je JUTROS uradila u PROGRAMU

Voditelj iskritikovao javno pevačicu zbog neočekivanog postupka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Folk pevačica Tanja Savić trebalo je ovog jutra da gostuje u jutarnjem programu “Prve” televizije gde bi govorila o borbi za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem.

Međutim, pevačica je u zadnji čas otkazala gostovanje, zbog čega je voditelj Filip Čukanović javno iskritikovao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Najavljivali smo vam tokom čitavog jutra uključenje Tanje Savić koja je trebalo da za naš program govori o borbi za starateljstvo nad sinovima, koju je dobila, a koji su u Australiji. Međutim, Tanja Savić je nama pre 30-ak minuta otkazala učešće u ovoj emisiji, iako smo sve dogovorili s njom i želeli da apelujemo na čitav njen slučaj”, rekao je Filip i dodao:

Foto: Printscreen/Instagram

Tanja Savić ide kod PSIHIJATRA zbog dece: Sinovi se vraćaju u njen zagrljaj, ali sada ima novu MUKU

“Prilično neprofesionalno ponašanje naše popularne pevačice, ali i to se dešava. Mi vam se izvinjavamo što smo vam dali pogrešnu informaciju šta ćete gledati u programu”.



Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (2)

  1. Ovaj Čukanović je narcis i previše ambiciozan, ali je ponizan prema nadređenima. To je moj utisak na osnovu onoga što znam o njemu. Gori od njega među mladima je jedino onaj unuk pokojnog Bjelice koji vodi onu užasnu emisiju na ružičastoj televiziji, a imena mu se ne sećam.

    Odgovori
  2. Dao je sebi previse prava,da on kritikuje druge. Decko je na moment nekulturan i cinican,kako prema gostima tako prema kolegama tj koleginicama.... Sto pre da mu vidimo ledja!!!

    Odgovori

Ostavite komentar