“Tata je kriv! Ruže u dvorištu”: Ivonin i Markov sin je umro, pojavio se duh dečaka i otkrio ISTINU

Kuća je posle čudnih dešavanja prodata nekom mladom bračnom paru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/dre2uomaha0

Retko ko prizna da veruje u stvari koje nisu “ovozemaljske”, ipak postoje priče za koje se ljudi kunu da su istinite, a od njih se diže kosa na glavi.

Upravo jednu takvu, koja se širi internetom, vam prenosimo u celosti:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv

– U jednom malom gradu je živeo mladi bračni par, Marko i Ivona sa svojim petogodišnjim sinom Nikolom. Oni su često odlazili vikendom u svoju vikendicu na jezeru. Jednom Ivona nije mogla ići, pa su otišli sami Marko i njegov sin. Marko je malo previše popio i nije ni primetio da se njegov sin utapa u jezeru. Kada je primetio da nema njegovog sina, brzo je došao k sebi i odmah je počeo da ga traži. Kada je pogledao u jezero, video je beživotno telo njegovog sina kako pluta po jezeru. Pokušao je da ga spasi, ali više nije ništa mogao.

Kada je to saznala njegova žena, ona ga je zauvek krivila za to. Rekao je da on nije ništa mogao da učini i da ne može njega da krivi za tu nesreću. Njih dvoje više nisu mogli da ostanu u svom gradu, zbog toga što je tu bilo previše uspomena na sina, pa su odlučili da se presele u drugi grad. Prodali su svoju staru kuću i vikendicu i kupili su jednu kuću u drugom mestu.

Nedugo nakon useljenja, često ih je noćima budio dečji plač. Ali nikako nisu uspeli da saznaju odakle dopire taj plač. Kada bi krenuli da čuju odakle dolazi plač, on je brzo prestao. Oni su nastavili da spavaju. Mislili su da neko od suseda ima dete, i da ih njegov plač budi.

Nakon nekoliko dana kada im je to postalo već čudno, pitali su sve susede da li imaju dete ili da li čuju plač, ali niko od nije imao dete, a nisu ni čuli plač.

Jedne noći probudila se samo Ivona i ustala je iz kreveta da vidi odakle taj plač dolazi, ali ovaj put nije prestajao brzo. Zvuk plača je vodio Ivonu do jedne male sobice na tavanu. Kada je otvorila vrata od sobe, u sobi je videla samo senu jednog deteta. Ivona je upitala dete zašto plače, a dete je počelo glasnije da plače, a nakon toga počelo nešto nerazumno da govori. To je postajalo sve glasnije i glasnije i već se moglo razumeti da je dete reklo:

”Tata je kriv! Tata je kriv! Tata je kriv! Tata je kriv! Tata je kriv!”

Kada je Ivona to čula, a već je sama krivila Marka za sinovu smrt, potpuno je izgubila kontrolu nad sobom i otišla je u kuhinju. Uzela je nož i otišla kod muža u sobu i počela je da ga bode nožem i vikala: ”Ovo je za Nikolu!!!”

Srpkinja nakon udesa zamolila Marka da joj spase BEBU: Kad je otišao do auta, umalo se ONESVESTIO od šoka

Kada je Ivona videla šta je učinila, znala je ne sme da zove policiju, jer bi ju sigurno osudili za ubistvo. Odvukla je njegovo telo u podrum, izbacila svu hranu iz zamrzivača i stavila ga unutra. Počistila je svu krv u kući. Sledeći dan je rekla susedima da je Marko otišao poslovno iz grada.

Sledeću noć je ponovno čula dečji plač i ponovno otišla gore. Tamo je opet videla senu deteta i ponovo je čula:

”Tata je kriv! Tata je kriv! Tata je kriv! Tata je kriv!”

Sada joj nije bilo jasno šta dete hoće. Ona je rekla: ”Osvetila sam se za tvoju smrt, šta sada hoćeš da učinim?”. Dete je odgovorilo: ”Učini mu ono što je on učinio meni.”

Ivoni nije bilo jasno šta treba da učini. Sledeći dan dok je razgovarala sa susedom saznala je da su bivši stanari imali dete koje je nestalo i nikad nije pronađeno. Ako je zanima više o tome, trebalo bi da pita bivše stanare. Rekli su joj gde oni žive.

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA: Užasnula se kada je otvorila usta svojoj bebi, lekari ostali šokirani prizorom

Ivona je odmah otišla kod njih i pitala ih šta je bilo s detetom, na šta su oni odgovorili da ni oni ne znaju. Rekli su da ga je policija tražila godinu dana, ali nije uspela da ga pronađe.

Ivona im nije verovala, pa se malo propitala kod suseda. Oni su rekli da je otac često tukao dete i zatvarao ga u sobu na tavanu. Majka je uvek bila protiv toga, ali je on i nju tukao, pa ona nije smela da se previše buni. I rekli su još da se govori da je otac ubio dete.

Ivona je sledeću noć otišla gore u sobu i pitala dete šta treba da učini. Dete je samo govorilo: ”Ruže u dvorištu. Ruže u dvorištu. Ruže u dvorištu.”

Sledeće jutro Ivona je otišla u dvorište do ruža i tamo je sve izgledalo normalno, a onda je počela da kopa kod ruža i našla je kosti. Odmah je posumnjala da su to kosti deteta i odnela ih je u policiju, gde je zaključeno da su to kosti nestalog deteta. Policija je odmah uhapsila majku i oca deteta.

Ivona je otišla na tavan u sobu i dete joj je samo reklo: ”Sada sam slobodan. Hvala.”

Beba visila na terasi, pa PALA sa 13. sprata! Dok su komšije gledale njenu smrt, dogodilo se čudo (VIDEO)

Nakon što je to rekao nastala je jaka bela svetlost u sobi i kada je nestala, soba je izgledala potpuno normalno.

Nakon što joj je umrlo dete i nakon što je ubila svoga muža bez pravog razloga, bila je u prevelikoj depresiji i uzela je onaj nož s kojim je ubila muža i počinila samoubistvo.

Sledećeg jutra stražari su pronašli u ćeliji telo oca deteta čiji su ostaci pronađeni kod ruža, bolnim izrazom lica. Mrtvozornik je otkrio da je umro od nedostatka kiseonika, baš kao da je sahranjen u zemlju živ. Majka je puštena iz zatvora zbog nedostatka dokaza protiv nje.

Policija je pronašla tela Marka i Ivone u kući. Kuća je posle prodata nekom mladom bračnom paru.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar