“Kosovo je deo Srbije, ja ti kažem”: Hrvat uz našu pesmu BRUTALNO ponizio Albanca, internet gori! (VIDEO)

Tokom video poruke u pozadini išla pesma " Veseli se srpski rode"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

TikTok je na području Balkana najpopularnija mreža na kojoj se najčešće dešavaju prepirke i svađe stanovnika našeg regiona.

Video snimak jednog Hrvata, koji je ušao u raspravu sa muškarcem albanske nacionalnosti, postao je viralan na toj mreži i zabeležio ogroman broj pregleda. Naime, njega je muškarac albanske nacionalnosti isprovocirao komentarom na ranije objavljenu vest o tipovanju fudbalskih mečeva reprezentacije Albanije. Hrvata je komentar iznervirao, pa je odlučio da kaže ono šta zaista misli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv

Albanac se iznervirao na objavu Hrvata, koji se na TikToku predstavlja kao “Christian Hansadersen”, koji je tipovao da će Albanija i  tzv. Kosovo izgubiti svoje mečeve u nedavno odigranim kvalifikacijama za svetsko prvenstvo.

Albanac je Hrvatu poručio “**bo te celo Kosovo i Albanija kako si tipovao dve albanske države da gube ***em ti ono što hoda u štiklama”. Ono što je u ovom komentaru Hrvata najviše iznerviralo je to što je muškarac albanske nacionalnosti tzv. Kosovo podveo pod državu, kao i to što je direktno uputio uvrede i njemu.

Sraman napad na Srbe sa tzv. Kosova putem španskih medija: Pobili su mi pola familije! 

Da ga je najviše iznerviralo to što je tzv. Kosovo podvedeno kao država u komentaru, dokazuje njegova poruka koju je uputio Albancu preko video snimka.

– Kosovo je Srbija, Kosovo je deo Srbije, to ti kažem kao Hrvat (pokazuje hrvatsku zastavu). Čitam ja šta si ti napisao između redova, vi Albanci bolje da se pazite da od Engleza ne dobijete pet komada (aludirajući na poraz fudbalske reprezentacije Albanije u meču sa Engleskom reprezentacijom) – poručio je ovaj mladić.

Koliko je hteo da upotpuni celi doživljaj i da ga svi shvate ozbiljno, pokazuje to da je tokom svoje video poruke u pozadini išla pesma ” Veseli se srpski rode” od Danica Crnogorčević.

VIDEO ISPOD

@christianhansandersenReply to @kumanova2 #fy #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #croatia #hrvatska #nogomet #bosna #srbija #albania #macedonia #bjelovar♬ Veseli se srpski rode – Danica Crnogorčević

PIŠE: I.Đ.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. VEZE ovaj seljo nema sa Hrvatskom. Na faci mu se vidi da je čisti srbo turčin. Samo što se opanak očajnički trudi biti !Hrvat", pa čak i zastavu sa sobom nosi- A ovi sebe nazivaju "MEDIJEM" ??? Uz ovakve prozirne gluposti.....jad i bijeda.DNO DNA.

    Odgovori
  2. "POKAZUJE" Hrvatsku zastavu, i to znači da je "HRVAT" ??? Nema ovaj papak NIKAKVE VEZE sa Hrvatskom. Hrvati SIGURNO ne misle kao ovaj papak. Ovo je neka opančarska budala, koja se očajnički trudi biti "Hrvat" . A takvih ima na tone....svaki dan sve više.....Kakav Hrvat...Ako je ovo HRVAT, ja sam KINEZ.

    Odgovori

Ostavite komentar