NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 29. marta do 4. aprila: Lavu, Biku i Ovnu krajem sedmice stiže novac na koji čekaju

Vaga će uživati u druženju sa starim prijateljima, Vodolija ima sjajne aspekte za ljubav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Manuel Alejandro Leon

OVAN

Posao
Koliko vam Merkur ne dozvoljava da se izrazite rečima toliko vas Saturn podržava u stavovima. Zato je ovo povoljna sedmica za sve pripadnike znaka Ovna da se poslovno opredele u kojem pravcu žele da voze svoju karijeru. Krajem sedmice imate dobre razgovore o novcu i nagradama.
Ljubav
Iako su neke ljubavne konstelacije nejasne za vas, vi imate povoljnu ljubavnu nedelju. Imate puno realnosti u sebi, ali ove nedelje Neptun vam daje čarobnu maštu. Zato držite noge na zemlji i sve je u redu. Krajem sedmice imate dobre ideje kako da provedete vikend sa emotivnim partnerom, jer ipak je Venera u vašem znaku.
Zdravlje
Iscrpljeni ste od posla pa bi bilo dobro da odete malo u prirodu.

 

BIK

Posao
Kod vas je poslovno promenljivo stanje – čas ste u radnom treningu, a već kasnije nemate volje. Uran je i dalje glavni krivac za promene koje osećate u sopstvenoj energiji i raspoloženju. Ipak je ovo dobra i produktivna sedmica, a to ćete videti na kraju. Krajem sedmice osmeh na lice donosi vam pozitivan novčani bilans.
Ljubav
Ne očekujte trajne i stabilne emotivne odnose jer je Venera i dalje u Ovnu. Ipak, sa druge strane slatki signali ljubavi neće vas mimoići, pa se dobro zabavite. Ove sedmice imate više samopuzdanja, novu svežinu i pogled na ljubav, a to je baš dobar prolećni početak.
Zdravlje
Moguća upala grla.

BLIZANCI

Posao
Drugi traže više od vas kada je posao u pitanju, a vi ćete dati još više od očekivanog. Zato je ovo veoma dobra poslovna nedelja za vas jer imate i podršku planeta, zvezda i severnog Mesečevog čvora. Eto vam prilike da i dalje sprovodite ideja u praktična dela. Kraj sedmice je posebno produktivan i zanimljiv za vas i vaše poslovne saradnike.
Ljubav
Nemate dovoljno vremena za porodicu i to se odražava na vaš emotivni život. Zato je potrebno da se posvetite u malom segmentu voljenoj osobi, jer će biti zahvalna na vašem naporu da uskladite sve obaveze. Krajem sedmice imate dobre motive da se družite sa starim i proverenim prijateljima.
Zdravlje
Pokušajte da jedete zdraviju hranu.

RAK

Posao
Izazovna nedelje pred vama jer je potrebno da uložite dodatne napore da sve obaveze savladate. Imate puno planova, a slabo znate kako da ih ostvarite na vreme. Zato napravite prioritete da bi vam bilo lakše. Krajem nedelje ipak imate dobar rezultat.
Ljubav
Ovo je sedmica koja vam obećava klizav teren u ljubavi, iako je proleće već počelo. Zato izbegavajte teške teme da ne bi ušli u konfrontaciju kojoj nema kraja. Sa druge strane ako je odnos dobar, onda ga iskrenim razgovorom možete unaprediti i stabilizovati. Krajem sedmice imate susret sa starim prijateljem.
Zdravlje
Promenljivo je zdravlje jer zavisi od vašeg unutrašnjeg stanja.

LAV

Posao
Navikli ste da vas svi vole i žele vaše društvo, ali ove sedmice je to baš prenaglašeno. Podrška planeta iz znaka Ovna ima jasnu sliku vaših poslovnih poduhvata. Uspešni ste u novim projektima, pa se nemojte zadržavati na starim. Krajem sedmice dobar finasijski saldo zadovoljiće i vaše poslovne saradnike.
Ljubav
Nemojte se plašiti da ste nevoljeni, čak suprotno, partner vas obožava i zato ove nedelje imate lepe ljubavne momente sa emotivnim partnerom. Krajem sedmice imate dovoljno vere i snage da iznenadite partnera možda i ponudom bračnog zaveta.
Zdravlje
Nemate veće tegobe sa zdravljem.

DEVICA

Posao
Imate stari strah da nećete moći da odgovorite na prevelike poslovne zahvate. Ipak je ove sedmice momenat da ne mislite tako, jer su novi poslovni putevi ispred vas. Zato se fokusirajte na sopstvenu odgovornost da bi mogli da napravite veliki korak u poslovnom svetu. Krajem sedmice počinje vaša nova poslovna era.
Ljubav
Imate probleme u ljubavi, ali niste jedini. Manje kritika i nezadovoljstva može mnogo popraviti vaš ljubavni život. Ako je veza već ,ove sedmice može se bezbolno završiti. Pregutrali ste mnogo gore situacije pa ćete i ovu. Krajem sedmice ste svoj na svome.
Zdravlje
Manji stomačni problemi uzrokovani nervozom.

VAGA

Posao
Poslovna sedmica je solidna ako se budete uzdržali od komentara koje niko ne voli da čuje. Pokušajte da budete diplomatski nastrojeni i da ne ulazite u sukob sa nadređenima. Manji finansijski boljitak krajem nedelje.
Ljubav
Kod vas je počela nova era u ljubavi sa punim Mesecom u vašem znaku. Zato zacelite rane, osunčajte ožiljke ljubavi i krenite dalje. Dokažite sebi koliko ste jaki. Imajte u vidu da je nova sloboda i nova prilika za ljubav. Krajem sedmice lepi susreti sa prijateljima koje dugo niste videli.
Zdravlje
Obratite pažnju na alergije kojima ste skloni.

ŠKORPIJA

Posao
Intezivna nedelja ispred vas jer ste označili puno ciljeva. Imate dobre planove, samo ih ima mnogo. Ipak, krajem nedelje imate podršku planeta da sve obavite na vreme. Jedino vodite računa o ulaganju, da ne preterate sa trošenjem kapitala.
Ljubav
Nemate vi vremena za ljubav jer su drugi prioriteti aktuelni. Ipak je ovo mirna sedmica puna razumevanja i ljubavi. Stabilne veze i brakovi doživljavaju novu svežinu u emotivnom odnosu. Krajem nedelje moguć zajednički dobar provod u samostalnom aranžmanu, pa uživajte na mirnom brodu ljubavi.
Zdravlje
Problemi sa kičmom.

STRELAC

Posao
Vaša poslovna sedmica počinje uspešnim poslovnim dogovorom. Takav trend se nastavlja, tako da je ovo period koji sve podiže na bolji i viši nivo. Postavili ste potrebne granice i stabilizovali ste posao, pa možete da uživate u plodovima svog dugotranog truda. Krajem sedmice mnoge poslovne stvari dobijaju još bolji smisao.
Ljubav
Kada dođe proleće u vašu dušu i telo useli se nova energija. Zato u ljubavi možete očekivati samo pozitivne vibracije. Imate punu podršku iz vatrenog elementa Ovna, pa zato iskoristite ovu sedmicu da dišete ljubav. Malo mašte, malo zbilje i puno ljubavi je garantovano za vas tokom ovog perioda.
Zdravlje
Nemate ozbiljnih zdravstvenih problema.

JARAC

Posao
Nedelja pred vama je puna obaveza i značajnih pomaka na poslovnom planu. Zato nećete štedeti sebe i svoju snagu volje da sve završite na vreme. Imajte u vidu da ste svojim stavom i predanošću postigli ono što želite. Krajem nedelje imate i manji finasijski dobitak.
Ljubav
Ništa niste propustili u ljubavi, a ove sedmice je dobro da se nadogradite i poboljšate ljubavni odnos sa voljenom osobom. Nemojte emitovati lažne programe, nego budite otvoreni prema emotivnom partneru. Delite ljubav uzajamno. Krajem sedmice imate odličan dogovor o budućnosti koju će partner potpuno podržati.
Zdravlje
Manji problemi sa alergijama.

VODOLIJA

Posao
Otvaraju vam se nove mogućnosti, pa je preporuka zvezda da ne reagujete ishitreno. Budite temeljni kao što umete i ne brinite. Ništa neće krenuti bez vašeg upliva u poslu. Zato krajem sedmice imate punu kontrolu nad svojim poslovnim obavezama.
Ljubav
Bili ste dovoljno strpljivi da dočekate ovako povoljne aspekte za ljubav. Zato je ovo sedmica koja vam može doneti novu osobu u ljubavni život. Ne morate da se usporavate, čak naprotiv, budite u svom maniru zanimljivi, brzi i autentični. Nemojte se začuditi ako plenite pažnju suprotnog pola, jer je ovo veoma povoljna sedmica za ljubav.
Zdravlje
Odlično se osećate ali imate malo napetosti.

RIBE

Posao
Ovo je sedmica u kojoj niste prisutni na poslu. Jednostavno su vam misli na sasvim drugoj strani. Zato možete imati stagnaciju na poslovnom planu, a i sukobe sa nadređenima. Pokušajte da se fokusirate na ono što radite jer može doći do greške. Krajem sedmice kao da se budite iz dubokog sna, samo pazite da ne bude kasno.
Ljubav
Začarani ste u ljubavi jer ne vidite dobro pored koga provodite vreme. Imate šanse da ove nedelje progledate i uvidite koliko ljubavi dajete, a koliko dobijate. Zato ako nema ljubavne razmene potražite drugu osobu koja će imati bolju razmenu ljubavi sa vama ali i razumevanje.
Zdravlje
Dobro se osećate.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar