Muž ostao bez žene i podizao decu sam: 45 godina kasnije otkrio im je STRAVIČNU TAJNU i srušio se na pod

Slošilo im se pred očima, s obzirom na to da su celog života verovale u nešto drugo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Channel9News

Australijanac Džefri Adams iz Peninsule 45 godina držao je u sebi najveću i najužasniju tajnu koju jedna osoba može da ima.

Godine 1973. ostao je bez supruge Kolin. Nakon što je rodila drugu ćerku Kaju (imali su već trogodišnju Meri) Kolin se navodno pokupila i u postporođajnoj depresiji presekla je sa starim načinom života i napustila ih je.

Mini umro otac, a stanodavac joj ODMAH tražio da se iseli: Posle 15 dana se zbog OVOGA zauvek pokajao

Njena porodica bila je zabrinuta neko vreme, ali ju je Džefri uverio da je Kolin sigurno negde na boljem mestu jer ovde nisu imali ni novca, ni automobil, ni televizor, ma ništa. Samo kućicu u kojoj su jedva sastavljali kraj s krajem.

Međutim, on je zasukao rukave i hrabro krenuo da sam podiže ćerke. Sve do 2018. godine Džefri je imao sasvim solidan i lep život s ćerkama koje su se u međuvremenu odselile, a onda je i on morao u starački dom. Tada je otkrivena istina.

Istina je isplivala na površinu kada su novi vlasnici kuće prekopavali dvorište, Foto: Youtube printscreen/Channel9News

Novi vlasnici kuće prekopavali su dvorište i u njemu su pronašli nečije kosti! Alarmirana je policija, potom i forenzičari i utvrđeno je da su pripadali Kolin Adams. Policajci su posetili Džefrija u domu i on im je u društvu uplakanih ćerki priznao sve. Čak se od silnog uzbuđenja srušio na pod.

“Kolin je u tom periodu života bila nemoguća. Nemaština ju je dotukla. Stalno mi je prigovarala, ljutila se na sve, terala me da ja brinem o devojčicama. Pomislio sam da ako je to ono što me čeka do kraja života, starenje sa ovakvom osobom bolje da neko od nas odmah napusti ovaj svet. Mnogo sam voleo Meri i Kaju. Možda zaista i više od nje tada. Presekao sam i udario je ašovom dva puta po glavi. Ubio sam je i zakopao u dvorištu“, priznao je Džefri Adams.

Ćerke ne samo da je doživotno povredila očeva tajna već su bile u šoku shvativši da su se celog detinjstva igrale po majčinom grobu u dvorištu.

Džefri Adams je nedavno preminuo. Oboleo je od raka u zatvoru. Cimeri kažu da ga je ubila tuga što mu ćerke nikad nisu oprostile ovaj zločin.

Prve bračne noći se razočarala u muža, pa mu razbila glavu: Ukrala mu i novac, ali na ovo nije računala



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Posle kažu deca su blago.... Za decu, za NIKOGA se netreba žrtvovati. Jer ni jedna prava iskrena VELIKA žrtva se nije NIKADA U ISTORIJI čovečanstva isplatila

    Odgovori

Ostavite komentar